Φιλικό με Λεχ Πόζναν στην Αυστρία

Στο πλαίσιο του πρώτου μέρους του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του, που θα πραγματοποιηθεί στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας, ο Ηρακλής θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη 15 …

Ηρακλής

Στο πλαίσιο του πρώτου μέρους του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του, που θα πραγματοποιηθεί στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας, ο Ηρακλής θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη 15 Ιουλίου την πολωνική Λεχ Πόζναν, στην περιοχή του αθλητικού κέντρου του Φούσλσι, στο οποίο η ομάδα του Προτάσοφ θα προετοιμάζεται. Μάλιστα, σύντομα η ΠΑΕ θα ανακοινώσει άλλες δύο φιλικές αναμετρήσεις για εκείνο το διάστημα, καθώς οι «κυανόλευκοι» θα δώσουν τρία – συνολικά – φιλικά επί αυστριακού εδάφους.

Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί από νωρίς το απόγευμα σήμερα (17/06) ο Όλεγκ Προτάσοφ, ο οποίος – βεβαίως – θα βρεθεί και στην αυριανή (18/06, 13:00) συνέντευξη Τύπου του Αντώνη Ρέμου, προκειμένου να τον παρουσιάσει επισήμως ο πρόεδρος της ΠΑΕ. Το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ του διευθυντή ποδοσφαίρου, Ηλία Πουρσανίδη και του Ουκρανού τεχνικού, με αποκλειστικό αντικείμενο τα θέματα ενίσχυσης της ομάδας μέσω των μεταγραφικών κινήσεων, οι οποίες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Σχετικά Άρθρα

Παράλληλη ποδοσφαιρική μαγεία από Βάσια και Μαραντόνα! (vid)

Ποδόσφαιρο

Φοφόνκα: “Ο κόσμος του Ηρακλή πληρώνει τα εγκλήματα των διοικήσεων!”

Ποδόσφαιρο

Γεράκης: “Τα λόγια είναι περιττά – Πράξεις, για να πάμε τον Ηρακλή εκεί που του αρμόζει!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top