Κάλεσμα Κακιούση

Κι επίσημα προπονητής του Ηρακλή για τα τρία επόμενα χρόνια είναι ο Λευτέρης Κακιούσης, Πριν από λίγο, ο Ερασιτέχνης ανακοίνωσε την οριστική συμφωνία με τον …

Ηρακλής

Κι επίσημα προπονητής του Ηρακλή για τα τρία επόμενα χρόνια είναι ο Λευτέρης Κακιούσης, Πριν από λίγο, ο Ερασιτέχνης ανακοίνωσε την οριστική συμφωνία με τον έμπειρο προπονητή που επιστρέφει σε γνωστά λημέρια.

Σήμερα το απόγευμα, ο έμπειρος τεχνικός συναντήθηκε για πολλοστή φορά με τους εκπροσώπους του Ερασιτέχνη και τα μέλη της διοίκησης του ΤΑΚ. Σε αυτήν, τέθηκαν ορισμένες τελευταίες λεπτομέρειες που είχαν να κάνουν με ορισμένες εγγυήσεις που ζητούσε ο Κακιούσης κι έγιναν αποδεκτές από τον ΓΣ.

Στην πρώτη επίσημη δήλωσή του, ο Κακιούσης τόνισε: “Ξεκινάμε όλοι μαζί να κάνουμε αυτό που πρέπει και ο κόσμος ξέρεις τι πρέπει να γίνει, καλύτερα απ’όλους”. Το μήνυμα αυτό αφορά την στήριξη που ζητάει και ο ίδιος από τους φιλάθλους της ομάδας, με την οποία έζησε μοναδικές στιγμές είτε ως παίκτης είτε ως προπονητής. Τις προσεχείς ημέρες θα πραγματοποιηθεί και η παρουσίασή του προς τα μέλη του Τύπου.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top