Η ζυγαριά γέρνει επικίνδυνα

Στη διάρκεια μιας μεταγραφικής περιόδου, όλες μα όλες οι διοικήσεις, κάνουν κάποια λάθη. Από αυτόν τον κανόνα δεν θα μπορούσε να ξεφύγει και η διοίκηση …

Στη διάρκεια μιας μεταγραφικής περιόδου, όλες μα όλες οι διοικήσεις, κάνουν κάποια λάθη. Από αυτόν τον κανόνα δεν θα μπορούσε να ξεφύγει και η διοίκηση του Ηρακλή. Αυτό το ο οποίο πρέπει να κάνει ο κάθε ένας από εμάς, είναι -όταν με το καλό ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος- να χρησιμοποιήσει μια…ζυγαριά.

Στη μια πλευρά θα μπουν οι σωστές κινήσεις και στην άλλη οι λανθασμένες επιλογές. Αυτό το οποίο θα κρίνει το συνολικό αποτέλεσμα των προσπαθειών, είναι η κατεύθυνση στην οποία θα γείρει η ζυγαριά. Αν τα λάθη είναι περισσότερα από τις σωστές κινήσεις τότε η ζυγαριά θα γείρει προς την αρνητική κατεύθυνση και οι προοπτικές για την ομάδα (στη δική μας περίπτωση τον Ηρακλή) δεν θα είναι και τόσο ευοίωνες.

Αυτή τη στιγμή, η «κυανόλευκη» ζυγαριά έχει αρχίσει να γέρνει -και μάλιστα επικίνδυνα- προς την αρνητική κατεύθυνση, καθώς τα λάθη μοιάζουν να είναι σαφώς περισσότερα από τις σωστές επιλογές. Οι «κυανόλευκοι» παρά τις προσπάθειες που καταβάλουν, δεν έχουν πείσει τον κόσμο τους, ότι φέτος θα καταφέρουν να δημιουργήσουν μια ανταγωνιστική ομάδα.

Οι μεταγραφές των Ντίκα και Πιλότο, δεν αρκούν ώστε να γείρουν προς τη θετική κατεύθυνση την «κυανόλευκη» ζυγαριά καθώς στην άλλη άκρη της βρίσκονται, το «ναυάγιο» με τον Όπερ, η διαφαινόμενη απώλεια του Γκαρσία, η αποχώρηση του Μαρκές (χωρίς κάποιο οικονομικό όφελος για την ΠΑΕ), αλλά και οι αργοί ρυθμοί με τους οποίους κινείται ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο (αποδεσμεύσεις κτλ).

Κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει από τώρα, ότι σε λίγο καιρό, όταν και ο Ηρακλής θα είναι έτοιμος να παρουσιάσει το νέο αγωνιστικό πρόσωπο του, η ζυγαριά θα εξακολουθεί να γέρνει προς την αρνητική κατεύθυνση. Ωστόσο είναι σίγουρο ότι για να ανατραπεί η υπάρχουσα κατάσταση, θα πρέπει από εδώ και πέρα ο Ηρακλής να ελαχιστοποιήσει (αν όχι να εκμηδενίσει) τα λάθη και να προχωρήσει σε μια σειρά πετυχημένων κινήσεων.

Ηδη ο χρόνος έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα για τον Ηρακλή, ο οποίος έχει μείνει πίσω σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες χάνοντας το πλεονέκτημα που απέκτησε με την άμεση πρόσληψη του Προτάσοφ….

 

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top