Η Γκλάντμπαχ και ο Τουμά

Ο Μαξ Εμπερλ, ο τεχνικός διευθυντής της Γκλάντμπαχ επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ότι ο Σαρμπέλ Τουμά είναι εκτός σχεδίων της γερμανικής ομάδας. Μάλιστα, όπως επισημαίνεται …

Ηρακλής

Ο Μαξ Εμπερλ, ο τεχνικός διευθυντής της Γκλάντμπαχ επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ότι ο Σαρμπέλ Τουμά είναι εκτός σχεδίων της γερμανικής ομάδας. Μάλιστα, όπως επισημαίνεται σε γερμανικά δημοσιεύματα, ο 30χρονος μεσοεπιθετικός και κάποιοι άλλοι παίκτες… «δεν θα έχουν δεύτερη ευκαιρία».

Ο Τουμά έχει συμβόλαιο με την Γκλάντμπαχ μέχρι το καλοκαίρι του 2010 αυτό όμως δεν είναι αρκετό για να τον «κρατήσει» σε πρώτο επίπεδο επιλογών στη γερμανική ομάδα που θέλει να μειώσει τον αριθμό των επαγγελματιών που έχει στο ρόστερ της η πρώτη ομάδα.

Σημειώνουμε τα λόγια του Εμπερλ διότι δείχνουν ότι η τακτική του συλλόγου απέναντι στον Τουμά δεν άλλαξε επειδή άλλαξε και ο προπονητής. Όπως είναι γνωστό, πριν λίγες μέρες, τη θέση του Χανς Μέγιερ (του τεχνικού δηλαδή που δεν έβαζε τον παίκτη) πήρε ο Μίκαελ Φρόντζεκ. Ο Τουμά λοιπόν είναι εκτός σχεδίων, υπάρχει όμως συμβόλαιο και έτσι ο Ηρακλής συνεχίζει να περιμένει στη γωνία.

Σχετικά Άρθρα

Ζαντόπουλος: Ποιο είναι το επίφοβο στη χρήση Μίκρας και Καυτανζογλείου

Ποδόσφαιρο

Back to Top