Ελεύθερος ο Μαρκές

Ο Φερνάντο Μαρκές δεν ανήκει πλέον στον Ηρακλή. Μετά από ενάμιση χρόνο, ο 25χρονος Ισπανός λύνει τη συνεργασία του με την ομάδα παρά το γεγονός …

Ηρακλής

Ο Φερνάντο Μαρκές δεν ανήκει πλέον στον Ηρακλή. Μετά από ενάμιση χρόνο, ο 25χρονος Ισπανός λύνει τη συνεργασία του με την ομάδα παρά το γεγονός ότι είχε ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο. Το “διαζύγιο” ενδεχομένως να έχει επιπτώσεις και με τις σχέσεις της ομάδας με τον ατζέντη, Μανέλ Φερέρ, μιας και ο Μαρκές είναι δικός του παίκτης και η λύση της συνεργασίας μαζί του, σημαίνει και το τέλος “εποχής” με όλους τους παίκτες που ήρθαν στον Ηρακλή μετά τη δική του εμπλοκή στην ομάδα, ενάμιση χρόνο πριν. Αρα, ενδεχομένως και το κεφάλαιο “Μανέλ Φερέρ” να έχει κλείσει οριστικά για τον Ηρακλή.

Στις συζητήσεις που έγιναν με την πλευρά του παίκτη, ίσχυε το “θέλω να φύγω”, κάτι που γινόταν από το προηγούμενο καλοκαίρι ακόμη. Με τον Μαρκές διευθετήθηκαν οι όποιες οικονομικές εκκρεμότητες κάτι που σημαίνει ότι δεν υπάρχει περίπτωση προσφυγής του στη FIFA. Το “διαζύγιο” επιβεβαιώνει με δηλώσεις του και ο Μανέλ Φερέρ. Ετσι, παίρνει τέλος μια συνεργασία που η αλήθεια είναι ότι πέρασε από χίλια κύματα με την ένταση και την ηρεμία να παίρνει η μία τη θέση της άλλης. 

Ο σύλλογος προτίμησε να τον αφήσει ελεύθερο, προφανώς εμμένοντας σε αυτό που και άλλες φορές έχει πει, ότι δηλαδή… “παίκτης που δεν θέλει να μείνει στον Ηρακλή, δεν τον κρατάμε” και να αποφύγει εντάσεις που κατά καιρούς αντιμετώπισε με τον παίκτη, είτε με προπονητές, είτε με συμπαίκτες του. Το ταλέντο είναι αναμφισβήτητο, οι εντάσεις το ίδιο κι αυτό το “σκωτσέζικο ντους” με το κρύο-ζέστη, έφεραν τις δύο πλευρές να δείχνουν εδώ και καιρό, ότι δεν έχουν κανένα σημείο επαφής.

Ενα από τα ζητούμενα πάντως στην υπόθεση είναι ότι ο Ηρακλής άφησε ελεύθερο έναν παίκτη που είχε συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, ένα περιουσιακό του στοιχείο δηλαδή. Μόνο το μέλλον πια θα δείξει την ορθότητα ή μη της απόφασης.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top