ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ: Ακολουθεί την καρδιά της

Από μικρή υποστηρίζει τον Ηρακλή και πλέον ζει από πολύ κοντά κάθε στιγμή της κυανόλευκης ομάδας. Η Αλεξάνδρα Ιωαννίδου εργάζεται τα τελευταία τρία χρόνια στα …

Blue Girl

Από μικρή υποστηρίζει τον Ηρακλή και πλέον ζει από πολύ κοντά κάθε στιγμή της κυανόλευκης ομάδας. Η Αλεξάνδρα Ιωαννίδου εργάζεται τα τελευταία τρία χρόνια στα γραφεία του ΤΑΠ στο Κατσάνειο και μέσω της BLUEARENA εκφράζει τη χαρά της για αυτό.

 

Καθημερινά ασχολείται με ζητήματα που αφορούν την ομάδα, οργανωτικά και μη, επικοινωνώντας με πολλούς που έχουν σχέση με τον Γηραιό, που πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Πέραν της δουλειάς της, ακολουθεί ως φίλαθλος πιστά τον Ηρακλή σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια αλλά και πολλά εκτός. Είναι συναισθηματικά δεμένη με τον Ηρακλή και δεν το κρύβει.

 

Στην πρώτη της μάλιστα χρονιά ως υπάλληλος του Ηρακλή πανηγύρισε στη Μίκρα το πρωτάθλημα το 2007, σε ένα συγκλονιστικό τελικό με τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα αποκάλυψε ότι η ίδια είχε παραλάβει το τρόπαιο από το αεροδρόμιο Μακεδονία και το μετέφερε στο γήπεδο της Μίκρας. Λίγες ώρες αργότερα το σήκωσε ο Αντρέι Κράβαρικ.

Πρωτάθλημα πανηγύρισε και την επόμενη σεζόν, αυτή τη φορά μέσα στη Γλυφάδα και πάλι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Μία δυνατή και ευχάριστη στιγμή για την ίδια.

Πλούσιο είναι το φωτογραφικό υλικό της και από το ταξίδι στην Πράγα, όπου βρέθηκε μαζί με τους 5.000 φιλάθλους του Ηρακλή.
Το «μικρόβιο» το έχει και η μικρότερη αδερφή της Νάνσι, η οποία πολλές φορές βρίσκεται στη μπουτίκ της ομάδας μαζί με φίλες της και εξυπηρετούν τον κόσμο που επιθυμεί να προμηθευτεί προϊόντα της αγαπημένης του ομάδας.

 

Σχετικά Άρθρα

Νέο «χτύπημα» από την Ριάνα – Βγήκε χωρίς σουτιέν και είχαμε «αποκαλύψεις»

Διάφορα

Back to Top