Εθνική Γυναικών: Νέα ήττα στη Βουλγαρία

Την ήττα 3-0 σετ (25-19, 25-12, 25-16) από την Βουλγαρία γνώρισε η Εθνική ομάδα γυναικών στο δεύτερο της παιχνίδι για την 4η αγωνιστική του 1ου …

Διάφορα

Την ήττα 3-0 σετ (25-19, 25-12, 25-16) από την Βουλγαρία γνώρισε η Εθνική ομάδα γυναικών στο δεύτερο της παιχνίδι για την 4η αγωνιστική του 1ου ομίλου του Ευρωπαϊκού Λιγκ. Η καλή εμφάνιση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο πρώτο σετ δεν επαναλήφθηκε και στα επόμενα, με αποτέλεσμα να προστεθεί άλλο ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Η Εθνική ομάδα μετράει οκτώ ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια που έχει δώσει για την διοργάνωση, παραμένοντας έτσι στην τελευταία θέση του γκρουπ με 8 βαθμούς.

«Ήταν σαφώς καλύτερη η εικόνα μας σήμερα σε σχέση με το χθεσινό παιχνίδι. Φαίνεται, όμως, πως κάποια κορίτσια επηρεάζονται περισσότερο από την έδρα από ό,τι θα έπρεπε», τόνισε ο προπονητής της Εθνικής ομάδας, Γιώργος Λυκούδης. «Βγήκαν λάθη σε κρίσιμα σημεία του αγώνα. Έτσι χάθηκε το πρώτο σετ. Στη συνέχεια μας πίεσαν περισσότερο με αποτέλεσμα να κάνουμε νέα λάθη. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως πως η Βουλγαρία είναι μία ομάδα περισσότερο έμπειρη. Έχει παίκτριες με αρκετές συμμετοχές σε διεθνείς διοργανώσεις και μπορούν να σταθούν καλύτερα στις δύσκολες στιγμές», πρόσθεσε.

Για τους επόμενους αγώνες της Εθνικής στη Δράμα απέναντι στην Ισπανία ο Γιώργος Λυκούδης ήταν αισιόδοξος. «Θα είμαστε καλύτεροι. Είναι σημαντικό το γεγονός πως παίζουμε και στην έδρα μας. Στόχος μας είναι να εμφανιστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι στους Μεσογειακούς», κατέληξε.

Η ακραία του Ηρακλή Ευαγγελία Χαντάβα τόνισε: «Το παιχνίδι που κάναμε σήμερα ήταν καλύτερο από το χθεσινό. Ξεκινήσαμε καλά. Το πρώτο σετ το χάσαμε σε λάθη που κάναμε στο τέλος του. Στο δεύτερο σετ είχαμε μεγάλη πτώση. Στο τρίτο προσπαθήσαμε να αντέξουμε την πίεση αλλά φάνηκε η απειρία μας».

ΕΛΛΑΔΑ (Λυκούδης): Κυριακίδου 4, Μουζάκη 1, Κουτουξίδου 2, Κιόση 9, Τζανακάκη 2, Χαντάβα 8, Μυλωνά (λ- 54%) / Δίρβα 4, Γκιουζέλη 2, Χρήστου.
ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (Νέσιτς): Ζάρκοβα 7, Κόεβα 8, Ντεμπαρλίεβα 1, Τένεβα 15, Κόλεβα 15, Βασιλίεβα 11, Φιλίποβα (λ- 58%) / Νένοβα, Ραμπαντζίεβα.
* Στο έτερο παιχνίδι του α΄ ομίλου, η Σερβία επιβλήθηκε εκτός έδρας της Ισπανίας με 3-0 (25-15, 25-20, 25-17).

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου
1. Σερβία 14
2. Βουλγαρία 14
3. Ισπανία 12
4. Ελλάδα 8

Σχετικά Άρθρα

Back to Top