Πρόστιμο 30.000 ευρώ από τη CEV

Ανακοινώθηκε σήμερα (13/6) η απόφαση της CEV για την τιμωρία του Ηρακλή, για τα όσα έγιναν στο Final Four της Πράγας. Οι κυανόλευκοι καλούνται να …

Ηρακλής

Ανακοινώθηκε σήμερα (13/6) η απόφαση της CEV για την τιμωρία του Ηρακλή, για τα όσα έγιναν στο Final Four της Πράγας. Οι κυανόλευκοι καλούνται να πληρώσουν πρόστιμο 30.000 ευρώ, θα αγωνιστούν κεκλεισμένων των θυρών στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για το CEV CUP, ενώ θα δοθεί εγγυητική 50.000 ευρώ από την ΕΟΠΕ για τις ζημιές στο Ο2 Arena.

Αναλυτικά η απόφαση, όπως την γνωστοποίησε και η ΕΟΠΕ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της: “Ύστερα από ομόφωνη απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας, σχετικά με τα επεισόδια που προκλήθηκαν από τους οπαδούς του Ηρακλή στη σάλα Οξυγόνο της Πράγας κατά τη διάρκεια του φάιναλ-4 του Τσάμπιονς Λιγκ, ζητήθηκε από την ΕΟΠΕ να εγγυηθεί για την καταβολή σε πρώτη φάση του ποσού των 50.000 ευρώ για τη φθορά στο γήπεδο, μέχρι να ολοκληρωθεί η πλήρης εκτίμηση των ζημιών από τις ασφαλιστικές εταιρείες.

Επίσης, η CEV προειδοποίησε ότι σε περίπτωση που δεν εφαρμοστούν τα μέτρα που κατατέθηκαν, μέσω της Ομοσπονδίας, στο υπόμνημα των ελληνικών ομάδων (Παναθηναϊκός, Ηρακλής, Ολυμπιακός, ΕΑΠ) για την αποφυγή φαινομένων βίας στο μέλλον, ο εμπλεκόμενος σύλλογος ή ακόμα και όλες οι ομάδες της χώρας μας μπορούν να αποβληθούν από κάθε ευρωπαϊκή διοργάνωση από ένα έως τρία χρόνια.

Άλλες αποφάσεις της CEV, που αφορούν τον Ηρακλή:
Κεκλεισμένων των θυρών διεξαγωγή του πρώτου εντός έδρας ευρωπαϊκού αγώνα της επόμενης σεζόν
Κάλυψη των εξόδων ενός ουδέτερου παρατηρητή, ο οποίος θα εποπτεύει όλα τα εντός και εκτός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια της ομάδας
Πρόστιμο 30.000 ευρώ για το πλήγμα που προκλήθηκε στο κύρος του βόλεϊ”.

 

Σχετικά Άρθρα

Μιχαέλα Κράβαρικ: “Ο Ηρακλής είναι ταυτόσημος με τον Κράβαρικ…” (pics)

Βόλει

Back to Top