Δυναμικά στο παζάρι

Η ανακοίνωση της πρόσληψης του Λευτέρη Κακιούση στον πάγκο του Ηρακλή είναι γεγονός και πλέον το ΤΑΚ προχωρά στην φάση του σχεδιασμού και της στελέχωσης …

Ηρακλής

Η ανακοίνωση της πρόσληψης του Λευτέρη Κακιούση στον πάγκο του Ηρακλή είναι γεγονός και πλέον το ΤΑΚ προχωρά στην φάση του σχεδιασμού και της στελέχωσης του αγωνιστικού τμήματος.

Ο Κακιούσης συζητά με πολλούς ανθρώπους ώστε να μπουν στο τμήμα σε διάφορα πόστα. Τον ενδιαφέρει άμεσα το ζήτημα αυτό και ήταν άλλωστε από τα βασικά στοιχεία που τον επηρέασαν ώστε να απαντήσει θετικά. Παράλληλα, και σύμφωνα με την έκθεση που έχει προ εβδομάδων παραδώσει στον Ερασιτέχνη, θέλει να δημιουργήσει μια ισχυρή ομάδα που θα μπορέσει να ανέβει στην Α1. Για το λόγο αυτό η λίστα με τους υποψηφίους παίκτες είναι μεγάλη. Ενας από αυτούς για τον οποίο θα γίνει πρόταση, είναι ο Σπύρος Κέκελης, που προέρχεται από τους κυανόλευκους και στο Ιβανώφειο έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα. Ο πόιντ γκαρντ αποτελεί παρελθόν από την Καβάλα η οποία αποφάσισε να μην του ανανεώσει το συμβόλαιο. Στο πρόσωπο του Κέκελη, ο Κακιούσης βλέπει τον παίκτη που μαζί με τον Λιακόπουλο (επιθυμία της ομάδας είναι να τον διατηρήσει στο ρόστερ) θα αποτελέσουν το δίδυμο στον “άσο”. Παράλληλα, θα πρέπει να ξεκαθαρίσει τι μέλλει γενέσθαι με τους υπόλοιπους παίκτες της περσινής ομάδας τους οποίους ο νέος προπονητής θέλει να κρατήσει. Βασικό μέλημα είναι οι Τότσιος και Χρήστου.
Πάντως, ένα βασικό σημείο που θα πρέπει να ξεκαθαριστεί είναι οι ξένοι παίκτες, καθώς υπάρχουν διαφορετικές προσεγγίσεις για το ζήτημα αυτό. Η προ ημερών ανακοίνωση του ΠΣΑΚ ανέφερε πως στο προσεχές πρωτάθλημα οι ομάδες της Α2 δεν θα έχουν αλλοδαπούς παίκτες στο ρόστερ. Από την άλλη, οι σύλλογοι (αρκετοί της κατηγορίας) κινούνται για την απόκτηση ξένων.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top