Συμφώνησε ο Κακιούσης

Νέα σελίδα στον Ηρακλή, καθώς ο Λευτέρης Κακιούσης συμφώνησε με την διοίκηση του Ερασιτέχνη και θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Ο έμπειρος προπονητής επιστρέφει …

Ηρακλής

Νέα σελίδα στον Ηρακλή, καθώς ο Λευτέρης Κακιούσης συμφώνησε με την διοίκηση του Ερασιτέχνη και θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Ο έμπειρος προπονητής επιστρέφει στον πάγκο της ομάδας που τον ανέδειξε και αγαπά.

Τις τελευταίες ώρες οι επαφές ήταν διαδοχικές κι ενώ φαινόταν πως το θέμα θα τελείωνε την προσεχή Δευτέρα, ο Κακιούσης είπε το “ναι” στην πρόταση. Η τελική επαφή έγινε με τον αντιπρόεδρο του ΓΣ, Τάσο Αδαμίδη κι εκεί συζητήθηκαν ορισμένα τυπικά θέματα και στα οποία επήλθε συμφωνία. Τη Δευτέρα αναμένεται να υπάρξει η επίσημη ανακοίνωση του ομοσπονδιακού προπονητή και η υπογραφή του συμβολαίου του. Με την κίνηση αυτή ο Ηρακλής δείχνει προς τους υπόλοιπους διεκδικητές της ανόδου πως αυτός είναι το φαβορί της κατηγορίας. Πλέον, το βάρος πέφτει στον σχεδιασμό της ομάδας με τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν ώστε και από άποψη έμψυχου δυναμικού να είναι το καλύτερο της κατηγορίας.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top