Πιλότο στη BLUEARENA: “Ανυπομονώ να συναντήσω τον κόσμο” (video)

Αυτό κι αν ήταν έκπληξη. Φίλη της “BLUEARENA” ήταν (13/06) στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» για δική της δουλειά και συναπάντησε τον Νούνο Πιλότο, λίγο πριν αναχωρήσει …

Ηρακλής

Αυτό κι αν ήταν έκπληξη. Φίλη της “BLUEARENA” ήταν (13/06) στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» για δική της δουλειά και συναπάντησε τον Νούνο Πιλότο, λίγο πριν αναχωρήσει μαζί με τον αδερφό του από την Ελλάδα για την Πορτογαλία. Δεν έχασε την ευκαιρία. Μίλησε μαζί του και κατέγραψε on camera τις δηλώσεις του Πιλότο που καλεί τον κόσμο κοντά στην ομάδα και δηλώνει ικανοποιημένος από τη μεταγραφή του στον Ηρακλή.

Για αυτό είναι οι φίλοι… Επικοινώνησε μαζί μας και μας έδωσε το βιντεάκι με τις δηλώσεις του Πορτογάλου μέσου που μέσα σε περίπου ενάμιση λεπτό, μιλά στα αγγλικά και αναφέρεται στον κόσμο, την ομάδα, τους στόχους του…

Χαμογελαστός και ευδιάθετος (κάτι άλλωστε που φαινόταν και στις φωτογραφίες που έβγαλε όταν αποχωρούσε από τη Μίκρα μετά τη συμφωνία), ο Πιλότο απάντησε στις ερωτήσεις και μεταξύ άλλων, είπε ότι… «ανυπομονώ να συναντήσω τους οπαδούς της ομάδας. Τους προσκαλώ να έρθουν στο Στάδιο και να χαρούν το ποδόσφαιρο. Γνωρίζω ότι έχουν πάθος για το ποδόσφαιρο. Ανυπομονώ να τους συναντήσω και να υποστηρίζουν τον Ηρακλή».

Για τους στόχους του, «θέλω να κερδίσω μια θέση στην ομάδα και να βοηθήσω να πάμε καλά, ίσως να πάρουμε και μια θέση στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ που είναι και ένας από τους βασικούς μας στόχους». Για τη μεταγραφή του γενικότερα, ότι… «είμαι χαρούμενος. Οι συνθήκες και στην πόλη είναι καλές, ο καιρός ωραίος, όλα είναι καλά και οι άνθρωποι το ίδιο. Κι αυτό για μένα είναι σημαντικό μιας και το συμβόλαιο είναι για τρία χρόνια και πρέπει να έχω καλές σχέσεις. Είμαι χαρούμενος».

Αυτά είπε περίπου. Σειρά έχει το βίντεο… 

Σχετικά Άρθρα

Ζαντόπουλος: Ποιο είναι το επίφοβο στη χρήση Μίκρας και Καυτανζογλείου

Ποδόσφαιρο

Back to Top