Οι συναυλίες του Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη

Εννέα συναυλίες στο Θέατρο Γης, τρεις συναυλίες και επτά θεατρικές παραστάσεις στο Θέατρο Δάσους περιλαμβάνει ο προγραμματισμός Ιουνίου -Ιουλίου του Κ.Θ.Β.Ε. για τα δύο θερινά …

Επικαιρότητα

Εννέα συναυλίες στο Θέατρο Γης, τρεις συναυλίες και επτά θεατρικές παραστάσεις στο Θέατρο Δάσους περιλαμβάνει ο προγραμματισμός Ιουνίου -Ιουλίου του Κ.Θ.Β.Ε. για τα δύο θερινά θέατρά του στη Θεσσαλονίκη.

Το καλοκαίρι ξεκινά μουσικά στο Θέατρο Δάσους και ο Ιούνιος περιλαμβάνει μόνο συναυλίες. Συγκεκριμένα θα εμφανιστούν ο Σ. Μάλαμας (10/6), ο Π. Θαλασσινός κι η Μ. Κανά (15/6) και ο Θ. Παπακωνσταντίνου (17/6).

Τη σκυτάλη παίρνει το Θέατρο τον Ιούλιο. Η αρχή γίνεται με τη θερινή παραγωγή του Κ.Θ.Β.Ε., τις «Τρωάδες» του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Ν. Κουντούρη, με τη Λ. Πρωτοψάλτη στον ρόλο της Εκάβης. Ακολουθούν «Η όπερα της πεντάρας» με τους Κ. Καραμπέτη, Στ. Μάινα, (6-8/7), η «Λυσιστράτη» σε σκηνοθεσία Θ. Καρακατσάνη με τον ίδιο και τον Στ. Ψάλτη (9-10/7), «Ο κατά φαντασίαν ασθενής» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γ. Μπέζου με τον ίδιο στον πρωταγωνιστικό ρόλο (13-15/7), «Ο κουρέας της Σεβίλλης» από το ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης (20/7), οι «Θεσμοφοριάζουσες» (22-23/7), η «Μήδεια» (27-28/7).

Το Θέατρο Γης παραδοσιακά φιλοξενεί μόνο συναυλίες. Φέτος θα εμφανιστούν ο Μ. Χατζηγιάννης (22-23/6), η Χ. Αλεξίου (24/6), ο Αλ. Ιωαννίδης (25/6), ο Δ. Μητροπάνος (29/6), η Αν. Βίσση (2/7/), η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης με τον κιθαρίστα των Europe, Kee Marcello (9/7), η Giusy Ferreri (14/7) και το συγκρότημα James (16-17/7).

Σχετικά Άρθρα

Back to Top