Πιλότο σε πορτογαλικά ΜΜΕ: “Μια μεγάλη πρόκληση”

«Είμαι ενθουσιασμένος για αυτή την πρώτη μου περιπέτεια στο εξωτερικό». Τα πορτογαλικά ΜΜΕ έδωσαν μεγάλη έκταση στη μεταγραφή του Νούνο Πιλότο στον Ηρακλή. Και εκεί, …

Ηρακλής

«Είμαι ενθουσιασμένος για αυτή την πρώτη μου περιπέτεια στο εξωτερικό». Τα πορτογαλικά ΜΜΕ έδωσαν μεγάλη έκταση στη μεταγραφή του Νούνο Πιλότο στον Ηρακλή. Και εκεί, στην πατρίδα του, ο Πορτογάλος είπε αρκετά τα οποία σας τα μεταφέρει η “BLUEARENA” μιας και υπάρχει πλήθος αναφορών στο διαδίκτυο για τη μετακίνηση του 27χρονου παίκτη από την Ακαντέμικα στον Ηρακλή.

Είναι η πρώτη φορά που ο Πιλότο αφήνει την Πορτογαλία και πάει στο εξωτερικό για να παίξει ποδόσφαιρο. Σε αυτό αναφέρεται και λέει ότι… «είναι ένα μεγάλο βήμα στη ζωή μου γιατί πάντα ήμουν κοντά στην οικογένειά μου. Ηταν μια συνειδητή επιλογή, δεν ήταν εύκολο». Ο Πορτογάλος δηλώνει ενθουσιασμένος για την απόφαση που πήρε. «Ελπίζω ότι έκανα τη σωστή επιλογή. Είναι πολύ ευχαριστημένος από την  πόλη, είναι φανταστική. Οι άνθρωποι είναι πολύ φιλικοί κυρίως οι άνθρωποι του σωματείου με τους οποίους έχω μιλήσει».

Στα δημοσιεύματα σημειώνεται ότι ο Ηρακλής θα παλέψει για μια θέση στο ΟΥΕΦΑ. «Είναι μια μεγάλη πρόκληση στην καριέρα μου. Το να πάρω αυτή την απόφαση ήταν κάτι πέρα από το οικονομικό. Μέτρησαν κι άλλα πράγματα».

Οι σχέσεις βέβαια με την Ακαντέμικα παραμένουν «ζεστές» και ο Πιλότο θα νοιάζεται πάντα για το τι θα κάνει η πρώην ομάδα του, η μόνη ομάδα με την οποία ουσιαστικά έχει συνδεθεί στη μέχρι τώρα καριέρα του. «Θα μου λείψει η Ακαντέμικα. Νιώθω νοσταλγία για την Κοϊμπρα», είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά Άρθρα

Ζαντόπουλος: Ποιο είναι το επίφοβο στη χρήση Μίκρας και Καυτανζογλείου

Ποδόσφαιρο

Back to Top