Στη Λίβερπουλ ο Μπορέλ

Στην Ακαδημία της Λίβερπουλ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ροδόλφο Μπορέλ. Ο πρώην συνεργάτης του Ανχελ Πεντράθα και πρώτος προπονητής για πέντε παιχνίδια στον …

Διάφορα

Στην Ακαδημία της Λίβερπουλ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ροδόλφο Μπορέλ. Ο πρώην συνεργάτης του Ανχελ Πεντράθα και πρώτος προπονητής για πέντε παιχνίδια στον Ηρακλή (τέσσερα στο Πρωτάθλημα και ένα στο Κύπελλο) θα συνεχίσει στην αγγλική ομάδα. Αυτός που έκανε την εισήγηση και τη σχετική πρόταση είναι ο  πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Χοσέ Σεγούρα (σίγουρα αφού ενημερώθηκε και ο Ράφα Μπενίτεθ) και έτσι ο Μπορέλ θα δουλέψει για να αναδείξει –και αυτός- τους νέους παίκτες για την πρώτη ομάδα από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.
Ο Σεγούρα εδώ και λίγο καιρό είναι ο Διευθυντής της Ακαδημίας της Λίβερπουλ. Γνωρίζει τον Μπορέλ από τη δουλειά που είχε κάνει στην Ακαδημία της Μπαρτσελόνα και τον πήρε και στη Λίβερπουλ. Μάλιστα, στην καταλανική, “Sport” υπάρχουν και δηλώσεις του Σεγούρα που λέει μεταξύ άλλων για τον Μπορέλ, ότι… «είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας με μεγάλη ιστορία πίσω του. Γνωρίζει τη δουλειά των Ακαδημιών όσο λίγοι».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top