Προς ναυάγιο με Όπερ

Η ξαφνική απαίτηση του Αντρές Όπερ να εισπράξει το 50% των ετήσιων αποδοχών του με την υπογραφή του συμβολαίου (!), μάλλον οδηγεί σε ναυάγιο τις …

Ηρακλής

Η ξαφνική απαίτηση του Αντρές Όπερ να εισπράξει το 50% των ετήσιων αποδοχών του με την υπογραφή του συμβολαίου (!), μάλλον οδηγεί σε ναυάγιο τις συζητήσεις των δύο πλευρών.

Ο Εσθονός επιθετικός είχε συμφωνήσει αρχικά να εισπράξει με τις υπογραφές το 10% του συνολικού ποσού, αλλά το τελευταίο 48ωρο έθεσε νέους όρους, οι οποίοι όμως δεν γίνονται αποδεκτοί από την ΠΑΕ Ηρακλής. Πέρα από την άμεση είσπραξη του μισού συμβολαίου του, ο Όπερ αξίωσε και εγγυητική τραπέζης για το σύνολο των αποδοχών του που προβλέπονται στη διετία.

Οι άνθρωποι του Ηρακλή θα περιμένουν το αργότερο μέχρι αύριο (11/6) τον Εσθονό να αποδεχτεί την πρόταση για διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους όρους που είχαν συμφωνηθεί από την πρώτη στιγμή. Αν ο Όπερ επιμείνει στις αξιώσεις που έθεσε το τελευταίο 48ωρο, τότε οι κυανόλευκοι θα στραφούν σε άλλες περιπτώσεις επιθετικών.

Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι όλο αυτό το διάστημα που υπήρχε η προφορική συμφωνία με τον Εσθονό, η ΠΑΕ Ηρακλής θα μπορούσε να είχε πάρει την υπογραφή του ποδοσφαιριστή και να μην υπήρχε τώρα πρόβλημα. Στηρίχθηκε όμως στα λόγια του Όπερ και δεν θέλησε να τον πιέσει να έρθει στη Θεσσαλονίκη εν μέσω αγωνιστικών του υποχρεώσεων. Τον περίμενε όλο αυτό το διάστημα, αλλά αποδεικνύεται ότι αυτή η στάση δεν εκτιμήθηκε από την άλλη πλευρά.

Σχετικά Άρθρα

Ζαντόπουλος: Ποιο είναι το επίφοβο στη χρήση Μίκρας και Καυτανζογλείου

Ποδόσφαιρο

Back to Top