Ντίκα: “Μεγάλη ομάδα ο Ηρακλής”

«Ο Ηρακλής είναι μία μεγάλη ομάδα, από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα και ανυπομονώ να φορέσω τη φανέλα του». Το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα των κυανόλευκων, ο …

Ηρακλής

«Ο Ηρακλής είναι μία μεγάλη ομάδα, από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα και ανυπομονώ να φορέσω τη φανέλα του». Το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα των κυανόλευκων, ο Νικολάε Ντίκα, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Μετρόπολις» για τη νέα σελίδα που ανοίγεται στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

«Είναι πολύ σημαντικό για μένα που θα αγωνιστώ τη νέα σεζόν στον Ηρακλή. Θέλω να έρθω στην ομάδα και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Ο Ηρακλής είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και τις πιο ιστορικές. Αυτά με κάνουν να ανυπομονώ να φορέσω την φανέλα του. Θέλω να δώσω τα πάντα στην ομάδα και καταφέρουμε να έχουμε μια καλή χρονιά. Είναι μία πολύ σημαντική χρονιά για όλους μας. Και για μένα, αλλά και για την ομάδα, η οποία δεν τα πήγε καλά τα τρία τελευταία χρόνια», ανέφερε αρχικά από το Πιτέστι, όπου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές, έπειτα από μία δύσκολη χρονιά στην Κατάνια.
Για την παρουσία του Προτάσοφ, υποστήριξε ότι… «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα ξανασυνεργαστώ μαζί του. Είναι κάτι που θα με βοηθήσει αρκετά. Είχαμε συνεργαστεί πριν τρία περίπου χρόνια στην Στεάουα και τα πήγαμε πολύ καλά. Μακάρι να συμβεί το ίδιο και στην ομάδα του Ηρακλή. Είναι ένας προπονητής που μπορεί να βοηθήσει κάθε ποδοσφαιριστή”.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top