Λένε για τον Πιλότο στην Πορτογαλία

Ο Ρικάρντο Σόουζα, Πορτογάλος δημοσιογράφος που καλύπτει τα τελευταία χρόνια το ρεπορτάζ της Ακαδέμικα στην εφημερίδα O’ Jogo, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικά Νέα 98,7» …

Ηρακλής

Ο Ρικάρντο Σόουζα, Πορτογάλος δημοσιογράφος που καλύπτει τα τελευταία χρόνια το ρεπορτάζ της Ακαδέμικα στην εφημερίδα O’ Jogo, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικά Νέα 98,7» για τον Νούνο Πιλότο.

«Αγωνίζεται στην ομάδα της Ακαδέμικα από τα τμήματα υποδομής. Τα δύο τελευταία χρόνια βρίσκεται στην πρώτη ομάδα και μάλιστα είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές. Είναι έξυπνος και ξέρει να οργανώνει άψογα το παιχνίδι. Είναι ικανότατος ποδοσφαιριστής και θα μπορέσει να βοηθήσει αρκετά τον Ηρακλή. Βέβαια δεν είναι σκόρερ, καθώς πετυχαίνει 2-3 γκολ ανά σεζόν. Οι θέσεις που αγωνίζεται ο Νούνο είναι ως ανασταλτικός μέσος, ενώ μπορεί να αγωνιστεί εξίσου καλά και στα δεξιά, είτε ως χαφ είτε ως μπακ». Για τον χαρακτήρα του Πορτογάλου, είπε: «Είναι μεθοδικός χαρακτήρας, κυριολεκτικά αρχηγική προσωπικότητα. Η αγωνιστικότητα του αντικατοπτριζόταν σε κάθε παιχνίδι της Ακαδέμικα. Η ομάδα ήθελε να τον κρατήσει και για τα επόμενα χρόνια ανανεώνοντας το συμβόλαιο του, όμως δεν δέχτηκε, θέλοντας να αλλάξει ποδοσφαιρική «στέγη». Τα τελευταία δύο χρόνια έχει συμμετάσχει σε πάρα πολλά παιχνίδια, βοηθώντας τα μέγιστα . Είναι ταλαντούχος και νομίζω ότι μπορεί να ανταποκριθεί σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα κι αν αγωνιστεί. Πρέπει να κάνει αλλαγή στην καριέρα και το πραγματοποιεί την κατάλληλη στιγμή».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top