Εθνική Γυναίκων : Ισπάνια -Ελλάδα 13-10

Mε ήττα συνέχισε η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών και στον δεύτερο αγώνα της  για την τελική φάση του World League,  που διεξάγεται στο Κίρισι …

Άλλα αθλήματα

Mε ήττα συνέχισε η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών και στον δεύτερο αγώνα της  για την τελική φάση του World League,  που διεξάγεται στο Κίρισι της Ρωσίας.

Το αντιπροσωπευτικό έχασε από την ομάδα της Ισπανίας με 13-10.  Η ελληνική ομάδα, για ακόμη μία φορά δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, αν και  ηταν πολύ καλύτερη από την χθεσινή πρεμιέρα.Η ελληνική αποστολή έχει παράπονα από τη διαιτησία, καθώς η Χριστίνα Τσουκαλά και η Αγγελική Γερόλυμου χρεώθηκαν από πολύ νωρίς με δύο ποινές, ενώ στην τρίτη περίοδο ο Κινέζος διαιτητής ακύρωσε γκολ της Κικής Λιόση όταν το σκορ ήταν 10-8 υπέρ της Ισπανίας, δίνοντας κόντρα φάουλ από το οποίο και προήλθε το 11ο γκολ των ισπανίδων.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Μορφέσης δήλωσε: «Δεν αποφύγαμε και πάλι, ιδίως στην άμυνα, τα λάθη. Το ταμείο μας πάντως θα το κάνουμε στο τέλος, όταν και θα δούμε πού ακριβώς βρισκόμαστε. Είμαστε νέα ομάδα και χρειαζόμαστε παιχνίδια. Η διαιτησία του Κινέζου, χωρίς να μας φταίει αυτή αποκλειστικά για την ήττα, ήταν για γέλια»

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 2-5, 3-4, 2-1.

Ελλάδα (Γιώργος Μορφέσης): Ρουμπέση 3, Γερόλυμου 3, Ασημάκη 1, Λιόση 1, Ψούνη 1, Τσουκαλά 1.
Ισπανία (Χουάν Ζανέ): Χιλ 3, Λόπεζ – Εσκριμπάνο 2, Παρέχα 2, Γκαρσία 2, Λ. Λόπεζ 2, Μεσέγκουερ 1, Αλέρ 1.
Διαιτητές: Ματάκε (Ρουμανία), Γιανκί (Κίνα).
Την Πέμπτη (11/06), η Ελλάδα αντιμετωπίζει τον Καναδά (14.00) στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου.

Back to Top