Τουμπόγλου: «Να έρθουν κι άλλα τρόπαια»

Ο παίκτης που εκτέλεσε εύστοχα το τελευταίο πέναλτι στον αξέχαστο τελικό κυπέλλου του 1976, Μανόλης Τουμπόγλου, μίλησε στο Libero 107.4 για την κατάκτηση του κυπέλλου …

Ηρακλής

Ο παίκτης που εκτέλεσε εύστοχα το τελευταίο πέναλτι στον αξέχαστο τελικό κυπέλλου του 1976, Μανόλης Τουμπόγλου, μίλησε στο Libero 107.4 για την κατάκτηση του κυπέλλου το 1976 αλλά και για την τωρινή ομάδα, τόνισε ότι ο Ηρακλής έπρεπε να έχει κατακτήσει κι άλλα τρόπαια ενώ πιστεύει ότι φέτος η ομάδα θα πάει πολύ καλύτερα, συμπλήρωσε επίσης ότι ο κόσμος της ομάδας διψά για τίτλους και δεν θα αντέξει άλλη μια αποτυχημένη σεζόν.

 «Ήταν σπουδαίο κατόρθωμα τότε για τον Ηρακλή η κατάκτηση του κυπέλλου, θλίβομαι πάντως γιατί από τότε ο Ηρακλής πήγε άλλες 2 φορές σε τελικό αλλά δεν μπόρεσε να το κερδίσει πάλι γιατί τα τρόπαια είναι τελικά αυτά που μένουν και με αυτά μεγαλώνουν οι ομάδες. Ήταν πολύ όμορφες στιγμές εκείνες για όλους μας, ο Ηρακλής είχε μια πολύ καλή ομάδα, υπήρχε πολύ καλό κλίμα, ήμασταν πραγματικά μια οικογένεια στην ομάδα», δήλωσε αρχικά για να συμπληρώσει: «Έτυχε να είμαι εγώ αυτός που χτύπησε το τελευταίο πέναλτι και μετά όλοι ζήσαμε ανεπανάληπτες στιγμές, οι οποίες δυστυχώς δεν συνεχίστηκαν τα επόμενα χρόνια, έπρεπε να έχει πανηγυρίσει κι άλλους τίτλους ο Ηρακλής από τότε. Εύχομαι πάντως να έρθουν τα τρόπαια στην συνέχεια, ο κόσμος του Ηρακλή διψά πραγματικά για τίτλους και διακρίσεις».

Στην συνέχεια, μιλώντας για τον σημερινό Ηρακλή, ο κ. Τουμπόγλου τόνισε :«Είμαι πάντα δίπλα στην ομάδα και παρακολουθώ τον Ηρακλή όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, πρόσφατα είχα πάει και στην Τσεχία για το final-4 στο champions league του βόλεϊ. Τα τελευταία 3 χρόνια ο Ηρακλής πέρασε άσχημες στιγμές, στα 2 από αυτά με την διοίκηση του Αντώνη Ρέμου στο τιμόνι, ο Ηρακλής δεν μπόρεσε να δώσει χαρές στον κόσμος του αλλά ελπίζω και πιστεύω ότι φέτος θα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα. Ο κόσμος του Ηρακλή άλλωστε δεν νομίζω ότι θα ανεχτεί άλλη μια τέτοια χρονιά, όπως οι προηγούμενες και νομίζω ότι φέτος είναι η τελευταία ευκαρία για την διοίκηση του κ. Ρέμου, ο κόσμος δεν θα αντέξει άλλη μια άσχημη χρονιά και θα αντιδράσει».

Κλείνοντας την αναφορά του στην φετινή ομάδα, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής πρόσθεσε :«Φέτος ήταν πολύ φτωχό το υλικό της ομάδας, δεν ήταν σίγουρα το ενδεδειγμένο για τον Ηρακλή. Πρέπει να έρθουν ποιοτικοί παίκτες, που θα δώσουν άλλη οντότητα στην ομάδα και να βοηθήσουν τους πολύ καλούς νεαρούς παίκτες που υπάρχουν αυτή την στιγμή στον Ηρακλή. Χρειάζονται παίκτες ώριμοι και έμπειροι ώστε μαζί με τους νεαρούς να δημιουργήσουν ένα πολύ αξιόμαχο σύνολο, οι έμπειροι θα βοηθήσουν τους νέους να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να γίνουν καλύτεροι. Φυσικά, μακάρι η ομάδα να μπορέσει να πάρει και ένα τρόπαιο, όπως εμείς, και να δώσει χαρά στον κόσμο, που περιμένει τόσα χρόνια».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top