Τι ισχύει με Όπερ

Ο Αντρες Οπερ βρίσκεται στην πατρίδα του για τη γιορτή του εσθονικού ποδοσφαίρου που συμπληρώνει 100 χρόνια, δημοσιεύματα όμως βάζουν “αγκάθια”, κάνουν αναφορά σε “αβέβαιη μεταγραφή” με τον Ηρακλή να κρατά ανοιχτή γραμμή με …

Ηρακλής

Ο Αντρες Οπερ βρίσκεται στην πατρίδα του για τη γιορτή του εσθονικού ποδοσφαίρου που συμπληρώνει 100 χρόνια, δημοσιεύματα όμως βάζουν “αγκάθια”, κάνουν αναφορά σε “αβέβαιη μεταγραφή” με τον Ηρακλή να κρατά ανοιχτή γραμμή με τον παίκτη ώστε να ενημερώνεται από τον ίδιο για τις διαθέσεις του. Θα γίνει σήριαλ η μεταγραφή ή όχι; Αυτή τη στιγμή, όλοι οι εμπλεκομένοι στην υπόθεση τηρούν στάση αναμονής.

Κάνοντας δηλώσεις σε Εσθονούς δημοσιογράφους, είπε ότι “πρώτη μου επιλογή είναι ο Ηρακλής”, συμπληρώνει πάντως ότι… “περιμένω το συμβόλαιο και τις εγγυήσεις των όσων έχουμε συζητήσει”. Ο Ηρακλής είναι ενήμερος για τις δηλώσεις του Οπερ (άλλωστε, υπάρχουν σε αρκετές εσθονικές ιστοσελίδες στο διαδίκτυο) και σημειώνει ότι… “έχουμε στείλει και το συμβόλαιο και τις εγγυήσεις των όσων έχουμε εδώ και καιρό συζητήσει”, μιας και η γραμμή επικοινωνίας μεταξύ των δύο πλευρών είναι ανοιχτή εδώ και καιρό και αυτό είναι κάτι που το παραδέχονται και οι δύο.

Οι δηλώσεις του Οπερ μπορεί να δημοσιεύονται σήμερα, 9/6, έγιναν όμως τη Δευτέρα, 8/6, κατά το απόγευμα στο περιθώριο της προπόνησης της Εσθονίας. Το σημειώνουμε αυτό, επιδιώκοντας να έχουμε αμεσότητα στην πληροφόρηση μιας και τα δεδομένα μπορεί να αλλάζουν ανά πάσα στιγμή (η γραμμή επικοινωνίας παραμένει ανοιχτή) και ενδεχομένως όταν τις έκανε ο Οπερ να μην είχε ενημερωθεί από τους μάνατζέρ του ότι έχουν σταλεί από τον Ηρακλή αυτά που ζητούσε. 

Ισως η υπόθεση να μπαίνει σε μια τελική φάση διαπραγματεύσεων και ίσως πιο έντονων από τις προηγούμενες από τη στιγμή που από την Ολλανδία, άλλα δημοσιεύματα, θέλουν τη Ρόντα να μπαίνει με νέα πρόταση για να κρατήσει τον παίκτη (τόσο καιρό, μιας και δεν ήξερε αν θα παραμείνει στην Α’ κατηγορία, δεν είχε κάνει την κίνησή της) ενώ από κοντά σημειώνεται και το ενδιαφέρον της Ντε Χααγκ. Οι διαπραγματεύσεις λοιπόν ίσως να “φουντώσουν” κι άλλο, οπότε είμαστε σε αναμονή για την καταγραφή των εξελίξεων.  

Σχετικά Άρθρα

Ζαντόπουλος: Ποιο είναι το επίφοβο στη χρήση Μίκρας και Καυτανζογλείου

Ποδόσφαιρο

Back to Top