Προτάσοφ: “Με τον Ντίκα στην Ευρώπη”

Συνέντευξη σε ρουμανική ιστοσελίδα παραχώρησε ο Όλεγκ Προτάσοφ, ορίζοντας ως φετινό στόχο του Ηρακλή, την έξοδο στην Ευρώπη. Ο Ουκρανός τεχνικός ανέφερε ότι… «Γνωρίζω πολύ καλά …

Ηρακλής

Συνέντευξη σε ρουμανική ιστοσελίδα παραχώρησε ο Όλεγκ Προτάσοφ, ορίζοντας ως φετινό στόχο του Ηρακλή, την έξοδο στην Ευρώπη.

Ο Ουκρανός τεχνικός ανέφερε ότι… «Γνωρίζω πολύ καλά τον Ντίκα. Θέλει πολύ να παίξει στον Ηρακλή και γενικότερα να αποδείξει την αξία του, ειδικά μετά από τον ένα χρόνο στην Κατάνια, όπου δεν τα πήγε καλά. Θέλουμε μαζί με τον Ντίκα να πετύχουμε τον στόχο της Ευρώπης. Αυτός είναι ο στόχος μας. Να παίξουμε στην Ευρώπη».

Για το ενδεχόμενο να αποκτηθούν και άλλοι Ρουμάνοι ποδοσφαιριστές, είπε ότι… «Έχω μπει στον πειρασμό να φέρω στον Ηρακλή και άλλους παίκτες από τη Ρουμανία. Με ενδιαφέρει η συγκεκριμένη αγορά. Δυστυχώς, μερικοί απ’ αυτούς ωστόσο είναι πολύ ακριβοί για τον σύλλογο».

Όσο για τις φήμες που κυκλοφόρησαν περί προσέγγισής του από τη Στεάουα, ξεκαθάρισε ότι… «Δεν έχω καμία προσφορά, δεν μου έγινε καμία πρόταση. Ο κ. Μπεκάλι (ο πρόεδρος της Στεάουα) μιλάει χωρίς λογική. Όταν βγήκε το όνομά μου, εγώ είχα υπογράψει στον Ηρακλή», απαντώντας παράλληλα σε όσους διέδιδαν στην Ελλάδα ότι ακόμη δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο με την κυανόλευκη ΠΑΕ.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top