Ώρα διαπραγματεύσεων με Βούκοβιτς

Δηλώσεις σε πολωνικά ΜΜΕ έκανε ο Αλεξάνταρ Βούκοβιτς. Ο Ηρακλής έχει ήδη ενημερώσει τον μάνατζερ του, Τσεζάρε Κουχάρσκι ότι ο Σέρβος είναι εκτός σχεδίων, υπάρχει …

Ηρακλής

Δηλώσεις σε πολωνικά ΜΜΕ έκανε ο Αλεξάνταρ Βούκοβιτς. Ο Ηρακλής έχει ήδη ενημερώσει τον μάνατζερ του, Τσεζάρε Κουχάρσκι ότι ο Σέρβος είναι εκτός σχεδίων, υπάρχει όμως συμβόλαιο και υπάρχουν και κινήσεις τακτικής. Και γιατί κάνουμε αναφορά σε κινήσεις τακτικής; Γιατί ο παίκτης στις δηλώσεις του είπε μεταξύ άλλων ότι, «έχω συμβόλαιο και θα παλέψω για μια θέση στην ομάδα» ενώ σε άλλο σημείο απαντώντας στην ερώτηση του δημοσιογράφου που έχει να κάνει με τη συνέχεια της καριέρας του, αν αποχωρήσει από τον Ηρακλή, λέει ότι «θα προτιμούσα σύλλογο σε Σερβία ή Πολωνία».

Και συν τοις άλλοις στην εισαγωγή του κειμένου υπάρχει η αναφορά ότι παίκτης και Ηρακλής θέλουν να ξεφορτωθούν ο ένας τον άλλον. Όπως και να έχει το σίγουρο είναι ότι η ομάδα θα συνεχίσει με τον παίκτη τις συζητήσεις για να τα βρούνε.

Στις δηλώσεις του λοιπόν ο Βούκοβιτς είπε μεταξύ άλλων, ότι… «μου είπε ο μάνατζέρ μου, Τσεζάρε Κουχάρσκι ότι δεν με θέλει ο Ηρακλής. Εξεπλάγη γιατί πριν από ένα μήνα μίλησα με τους ανθρώπους της ομάδας και μου είπανε ότι είναι ευχαριστημένοι από μένα και ότι είμαι ένας από τους παίκτες γύρω από τον οποίον θέλουν να χτίσουν την επόμενη ομάδα. Ο νέος προπονητής, Ολεγκ Προτάσοφ, έχει άλλη άποψη και θεωρεί ότι δεν υπάρχει πλέον θέση. Δεν θέλω να φύγω. Θα παλέψω να βρω χώρο στη νέα ομάδα, έχω συμβόλαιο. Καταλαβαίνω και τον Προτάσοφ γιατί κάθε προπονητής μπορεί να έχει τους δικούς του ανθρώπους. Αν φύγω θα προτιμούσα να πάω στη Σερβία ή στην Πολωνία. Δεν νομίζω να επιστρέψω στη Λέγκια».

Σχετικά Άρθρα

Ζαντόπουλος: Ποιο είναι το επίφοβο στη χρήση Μίκρας και Καυτανζογλείου

Ποδόσφαιρο

Back to Top