Μιλάει με Ράικαρντ ο Νεκάτι Ατές

Ενημέρωση από τον Φρανκ Ράικαρντ θα ζητήσει μέσα στις επόμενες μέρες ο Νεκάτι Ατές. Ο 29χρονος, ύψους 1.82,  Τούρκος επιθετικός θέλει να μάθει από τον  νέο …

Ηρακλής

Ενημέρωση από τον Φρανκ Ράικαρντ θα ζητήσει μέσα στις επόμενες μέρες ο Νεκάτι Ατές. Ο 29χρονος, ύψους 1.82,  Τούρκος επιθετικός θέλει να μάθει από τον  νέο προπονητή της Γαλατασαράι αν τον έχει στα σχέδιά του για την επόμενη σεζόν μιας και στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, που παίζει τώρα, είναι δανεικός. Ο Ατές θέλει να ξέρει τι θα γίνει και ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι θέλει να συζητήσει με τον Ράικαρντ.

Ο παίκτης όπως είναι γνωστό έχει προταθεί στον Ηρακλή που μελετά την περίπτωσή του χωρίς πάντως, η αλήθεια είναι αυτή, να είναι σε πρώτο επίπεδο επιλογών.  Η Γαλατασαράι πάντως μετά από μια καλή τριετία που είχε μαζί της πήρε απόφαση να κρατήσει τα δικαιώματά του και να τον δίνει δανεικό σε ομάδες.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ατές έκανε το ξεπέταγμά του το διάστημα 2004-2006. Τότε, με τη Γαλατά Σαράι, είχε 33 συμμετοχές και 15 γκολ (τη μία περίοδο) και 32 συμμετοχές και 18 γκολ την άλλη. Στην τουρκική ομάδα παρέμενε και την επόμενη σεζόν με 20 συμμετοχές και 6 γκολ.

Ακολούθως δόθηκε δανεικός στην Ανκαρασπορ, στην Μπουγιουκσεχιρσπορ και στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, με την οποία έκανε μία μάλλον μέτρια σεζόν για αυτό και η ισπανική ομάδα αποφάσισε να μην πληρώσει τα χρήματα που απαιτούνται για να αγοράσει τα δικαιώματά του από τη Γαλατασαράι.

Η περίπτωσή του προτάθηκε στον Ηρακλή που συγκεντρώνει στοιχεία για τον ίδιο και δεν αποκλείεται σε αυτό το διάστημα, μέχρι τις 7 Ιουνίου που ο Αντώνης Ρέμος θα βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη, καλεσμένος των διοργανωτών του γκραν-πρι της Φόρμουλα 1 που θα γίνει εκεί, να συγκεντρώσει στοιχεία για τον παίκτη, συζητώντας με διάφορους ανθρώπους του ποδοσφαίρου.

Όπως και να έχει μόνο μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα φανεί αν ο παίκτης θα πάρει προβάδισμα έναντι των υπολοίπων που είναι στις προτάσεις της ομάδας και συγκεντρώνει στοιχεία για αυτούς.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top