Δεύτερη ήττα για την Εθνική Γυναικών

Μεγαλύτερη προσπάθεια στον αγωνιστικό χώρο, αλλά μόνο ένα κερδισμένο σετ, ήταν ο απολογισμός της Εθνικής γυναικών στο δεύτερο παιχνίδι της απέναντι στη Βουλγαρία στο νέο …

Διάφορα

Μεγαλύτερη προσπάθεια στον αγωνιστικό χώρο, αλλά μόνο ένα κερδισμένο σετ, ήταν ο απολογισμός της Εθνικής γυναικών στο δεύτερο παιχνίδι της απέναντι στη Βουλγαρία στο νέο κλειστό της Ορεστιάδας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Ευρωπαϊκού Λιγκ.

Οι διεθνείς μας ηττήθηκαν με 3-1 σετ, έδειξαν όμως στοιχεία βελτίωσης στο μπλοκ και στην άμυνα, κυρίως στο 3ο σετ. Μετά και το σαββατιάτικο αποτέλεσμα, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας του α΄ ομίλου, χωρίς να έχει γευθεί ακόμα τη χαρά της νίκης.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Λυκούδης, τόνισε: «Κάναμε καλό παιχνίδι, αλλά η Βουλγαρία ήταν καλύτερη από το πρώτο ματς, κάνοντας ακόμα λιγότερα λάθη. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των κοριτσιών, τα οποία στο τρίτο σετ πίεσαν περισσότερο τον αντίπαλο και βελτιώθηκαν σε υποδοχή, άμυνα και μπλοκ. Μπορεί να διορθώνουμε κάποια πράγματα από αγώνα σε αγώνα, αλλά μας λείπει ακόμα η διάρκεια στο παιχνίδι μας. Αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο στην απειρία και την ανομοιογένεια».

ΕΛΛΑΔΑ (Λυκούδης): Μουζάκη 7 (7/19 επ.), Χαντάβα 13 (1 άσος, 11/27 επ., 1 μπλ.), Γκούζου 17 (1 άσος, 16/47 επ.), Τζανακάκη 6 (1 άσος, 3/9 επ., 2 μπλ.), Τέζα 2 (2 μπλ.), Βλάχου (λ- 76%) / Χριστοδούλου 2 (1 άσος, 1 μπλ.), Παρασκευοπούλου, Καβαθά 1 (1 μπλ.).
ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (Νέσιτς): Σάμπκοβα 7, Γιάνεβα 24, Σιτιγκόι 21, Ζάρκοβα 9, Πέτκοβα 6, Ντεμπαρλίεβα 5, Καρακάσεβα (λ- 73%) / Στοίνεβα, Γκοράνοβα.

Η βαθμολογία του α΄ ομίλου
1. Βουλγαρία 10
2. Σερβία 9
3. Ισπανία 8
4. Ελλάδα 6
* Ισπανία και Σερβία έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top