Νέο σήριαλ με Μαρκές

Οπως πέρσι έτσι και τώρα, αρχίζει νέο σήριαλ με τον Φερνάντο Μαρκές στον Ηρακλή. Επισήμως, κανείς δεν λέει τίποτα. Από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα όμως προκύπτει ότι …

Ηρακλής

Οπως πέρσι έτσι και τώρα, αρχίζει νέο σήριαλ με τον Φερνάντο Μαρκές στον Ηρακλή. Επισήμως, κανείς δεν λέει τίποτα. Από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα όμως προκύπτει ότι για μία ακόμη φορά το ζήτημα του Ισπανού παίκτη θα απασχολήσει αρκετά όπως έχει κάνει τόσες φορές στο διάστημα της μέχρι τώρα παρουσίας του στον Ηρακλή.

Ο μάνατζέρ του, Μανέλ Φερέρ, επιμένει σε δηλώσεις του ότι ο παίκτης θέλει να φύγει από τον Ηρακλή. Το είχε πει και το προηγούμενο καλοκαίρι στη διοίκηση της ομάδας ότι… «θα πρέπει να δοθεί με μεταγραφή». Από τότε, περίπου έναν χρόνο πριν, είχε αυτή την άποψη, τώρα συνεχίζει να επιμένει ότι… «ο κύκλος του έχει κλείσει στον Ηρακλή» και ότι… «ο παίκτης δεν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον Ηρακλή».

Ο Μαρκές εδώ και μέρες δεν βρίσκεται στην Ελλάδα. Εχει πάει στην Ισπανία. Αποχωρώντας είχε πει στο περιβάλλον του ότι, αν δεν πάρει τα χρήματά του θα καταθέσει προσφυγή. Γενικώς δεν φαίνεται να υπάρχει ένα σημείο επαφής μεταξύ των δύο πλευρών παρά το ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο ακόμη έναν χρόνο με τον Ηρακλή.

Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης σεζόν έγιναν τόσα πολλά (λίγο-πολύ γνωστά στον κόσμο) που έχουν φέρει τις δύο πλευρές να είναι σε απόσταση και ουσιαστικά να μην μπορούν να βρουν σημείο επαφής. Το «θέλω να φύγω» του παίκτη από το προηγούμενο καλοκαίρι ακόμη είχε φέρει αρκετές φορές τον Ηρακλή με την πλάτη στον τοίχο.

Στην προετοιμασία στην Ολλανδία ήταν η πρωτοβουλία του Ρέμου που συμφιλίωσε τον Πεντράθα με τον παίκτη και επανένταξε τον Μαρκές στην ομάδα, αυτό όμως φάνηκε ότι ήταν για λίγο μιας και με το ξεκίνημα του Πρωταθλήματος νέα κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στους δύο Ισπανούς. Και δεν ήταν μόνο αυτό, μιας και επί Κατσαβάκη είχε δημιουργηθεί ένταση στα αποδυτήρια στο ημίχρονο του παιχνιδιού με τον Πανιώνιο, στο Καυτανζόγλειο.

Αυτή τη στιγμή, ο μάνατζέρ του αναφέρει ότι «υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες και από την Ελλάδα και από το εξωτερικό». Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, ο Αρης είναι μία από τις ομάδες που περιμένει στη γωνία χωρίς κάτι τέτοιο να επιβεβαιώνεται από τους «κίτρινους».

Από την πλευρά του ο Μαρκές διατυπώνει στο περιβάλλον του τα παράπονά του για το ότι κατά τη διάρκεια της σεζόν υπήρχαν οικονομικά προβλήματα ενώ πάλι από το περιβάλλον του προέκυπτε αρκετές φορές ότι η ποιότητα του Μαρκές είναι τέτοια που δεν μπορεί να συνεννοηθεί εύκολα με τους παίκτες που είχε ο Ηρακλής.

Γενικώς, ένα μπέρδεμα και μια ένταση. Ο Ηρακλής έβαλε αρκετές φορές νερό στο κρασί του, ακόμη κι αν κάποιες από αυτές τις φορές ήταν επιζήμιες για την υπόλοιπη ομάδα. Πώς φαινόταν π.χ. στους υπόλοιπους παίκτες που ο Μαρκές μετά τα παραπτώματα έπαιζε και πάλι ενώ κάποιοι άλλοι περνούσαν στο περιθώριο ή σε καραντίνα μερικών αγωνιστικών; Και έτσι, φτάσαμε ως εδώ που δύσκολα μπορεί να πει κάποιος ότι μεταξύ των δύο πλευρών, του Ηρακλή και του παίκτη, υπάρχει σημείο συνεννόησης

Σχετικά Άρθρα

Ζαντόπουλος: Ποιο είναι το επίφοβο στη χρήση Μίκρας και Καυτανζογλείου

Ποδόσφαιρο

Back to Top