Βραβεύσεις εν πλω

Μία ευχάριστη εμπειρία έζησαν όσοι βρέθηκαν στην εκδήλωση της Λέσχης Φίλων Βόλεϊ Ηρακλή το βράδυ της Πέμπτης (4/6). Καράβι, θάλασσα, Μπρουκς, Χατζηπαναγής. Ένας συνδυασμός που …

Αφιερώματα

Μία ευχάριστη εμπειρία έζησαν όσοι βρέθηκαν στην εκδήλωση της Λέσχης Φίλων Βόλεϊ Ηρακλή το βράδυ της Πέμπτης (4/6). Καράβι, θάλασσα, Μπρουκς, Χατζηπαναγής. Ένας συνδυασμός που η BLUEARENA κατέγραψε, στη βράβευση των προαναφερθέντων μέσω της βόλτας στο Θερμαϊκό. Τιμήθηκε επίσης ο νομικός Ηρακλής Σπανός.

Μπορούσε η BLUEARENA να απουσιάσει από μία βόλτα με το καράβι μαζί με τους Βασίλη Χατζηπαναγή και Φρέντι Μπρουκς; Όχι φυσικά. Η Λέσχη Φίλων Βόλεϊ Ηρακλή διοργάνωσε μία γιορτινή και… καλοκαιρινή εκδήλωση στην παραλία της Θεσσαλονίκης (μπροστά από το άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου), προκειμένου να τιμήσει τρεις προσωπικότητες, που έχουν προσφέρει ξεχωριστά στο σύλλογο.

Η αρχή έγινε με τον Φρέντι Μπρουκς, ο οποίος σταμάτησε την καριέρα του και πλέον συνεχίζει στον Γηραιό ως βοηθός προπονητή του Χάρι Μπρόκινγκ. Ακολούθησε η βράβευση του μεγάλου Βάσια για την τεράστια προσφορά του, ενώ τιμήθηκε και ο νομικός Ηρακλής Σπανός, που βοήθησε το τμήμα μπάσκετ με τις δικαστικές «μάχες» που έχει δώσει.

Η βόλτα στο Θερμαϊκό με τα μέλη της Λέσχης αλλά και φίλους του Ηρακλή αποτέλεσε τον επίλογο της συγκεκριμένης εκδήλωσης.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top