Φ. Μπρουκς: Χαρισματικός επιθετικός ο Καλά

Η Λέσχη Φίλων Βόλεϊ Ηρακλή πραγματοποίησε απόψε (04/06) μια πολύ όμορφη εκδήλωση, στην οποία βράβευσε τον Βασίλη Χατζηπαναγή, τον Φρέντι Μπρουκς και τον Ηρακλειδέα δικηγόρο, …

Ηρακλής

Η Λέσχη Φίλων Βόλεϊ Ηρακλή πραγματοποίησε απόψε (04/06) μια πολύ όμορφη εκδήλωση, στην οποία βράβευσε τον Βασίλη Χατζηπαναγή, τον Φρέντι Μπρουκς και τον Ηρακλειδέα δικηγόρο, με την μεγάλη και ανιδιοτελή προσφορά στον Ερασιτέχνη και στο τμήμα μπάσκετ, Ηρακλή Σπανό. Στο περιθώριο της εκδήλωσης, η BLUEARENA έσπευσε να ζητήσει την άποψη του Φρέντι Μπρουκς για το νέο μεγάλο απόκτημα της «κυανόλευκης» ομάδας, Γιοσλέιντερ Καλά και – βεβαίως- πρόκειται για τον καταλληλότερο στην απόπειρα «σκιαγράφησης» του αγωνιστικού προφίλ του Κουβανού άσσου.

«Είναι ένας νέος και εξαιρετικά ταλαντούχος, αλλά και αγωνιστικά προικισμένος παίκτης. Έχει τεράστια διάθεση να διακριθεί στο χώρο και τον συγκινεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι για πρώτη φορά βγαίνει στον ευρωπαϊκό χώρο. Πέρσι τα πήγε θαυμάσια στην κορεατική λίγκα, αλλά η Ευρώπη και η προοπτική που προσφέρει σε έναν παίκτη της δικής του αξίας αποτέλεσε τεράστιο κίνητρο στην επιλογή του», σημείωσε αρχικά ο Φρέντι και συνέχισε: «Είναι ακραίος, αλλά το δυνατό του σημείο είναι η επιθετική έκφραση. Τρελαίνεται για την επίθεση. Αλτικός, ενεργητικός στο παιχνίδι του, με φοβερά καρφώματα στα τελειώματα των φάσεων, με την επίθεση να αποτελεί την κύρια προτεραιότητά του. Προσφέρει θέαμα με τον τρόπο παιχνιδιού του και είναι εξαιρετικός σέρβερ. Μπορεί να απειλήσει με διαφορετικούς τρόπους σερβίς, ακόμη και με τεχνικό, αν και έχει εντυπωσιακό επιθετικό σερβίς. Βεβαίως βοηθά στην άμυνα και στην υποδοχή ως ακραίος, αλλά το βασικό είναι ότι πρόκειται για φύσει επιθετικό παίκτη με πολλές αρετές σε αυτόν τον τομέα. Περιμένουμε να τακτοποιηθούν τα πάντα στον γραφειοκρατικό τομέα, σχετικά με τα χαρτιά του και ελπίζουμε ότι θα καταφέρει να μας βοηθήσει, μολονότι θα είναι πρωτόπειρος σε μια δυνατή, ευρωπαϊκή λίγκα, όπως η Ελληνική», κατέληξε ο Φρέντι Μπρουκς.

Όσο για την πανέμορφη και ζεστή εκδήλωση της Λέσχης Φίλων Βόλεϊ Ηρακλή, η BLUEARENA, όχι μόνο ήταν εκεί, αλλά ετοίμασε πλούσιο φωτορεπορτάζ, το οποίο θα «προσφέρει» στους αναγνώστες της αύριο, Παρασκευή 05/06.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top