Η πρώτη εκδήλωση της Λέσχης Φίλων Ηρακλή

Η Λέσχη Φίλων Ηρακλή άνοιξε και αυτή τις πόρτες της. «Διακηρύσσουμε προς κάθε πλευρά ότι η προσπάθεια και ο ρόλος μας είναι καθαρά ενωτικός γιατί …

Αφιερώματα

Η Λέσχη Φίλων Ηρακλή άνοιξε και αυτή τις πόρτες της. «Διακηρύσσουμε προς κάθε πλευρά ότι η προσπάθεια και ο ρόλος μας είναι καθαρά ενωτικός γιατί δεν στοχεύουμε παρά μόνο στο καλό του Ηρακλή μας εν γένει», είναι μία από τις φράσεις που χρησιμοποίησε ο δικηγόρος, Θανάσης Παπαζαϊτης για να δώσει το στίγμα της κίνησης.

Με μια σειρά από βραβεύσεις σημαντικών προσώπων από την οικογένεια του Ηρακλή έκανε το άνοιγμα των δραστηριοτήτων της που στόχος είναι να λαμβάνουν χώρα και εντός και εκτός γηπέδων.

Μεταξύ άλλων, στόχος είναι «η έκδοση εντύπου, στο οποίο πέραν των άλλων θα δημοσιεύονται άρθρα και απόψεις των μελών της Λέσχης αλλά και των άλλων φορέων του ΗΡΑΚΛΗ από οποιονδήποτε χώρο και αν προέρχονται. Η δημιουργία ομάδων ειδικών επιστημόνων που θα μπορούν να ενημερώνουν κάθε ενδιαφερόμενο σχετικά με θέματα της αρμοδιότητάς των. Η διοργάνωση ομιλιών, εκδρομών και πάσης φύσεως άλλων συναφών εκδηλώσεων που στόχο θα έχουν την ενημέρωση, την υποστήριξη των τμημάτων του ΗΡΑΚΛΗ και την ψυχαγωγία και η δημιουργία Τράπεζας Αίματος».

Η Λέσχη Φίλων Ηρακλή προσθέτει και αυτή τη φωνή της. «Σκοπός της δημιουργίας της Λέσχης είναι η αφύπνιση του συνόλου των ατόμων που απαρτίζουν την οικογένεια του ΗΡΑΚΛΗ και κυρίως, των αποστασιοποιημένων  φιλάθλων, οι οποίοι απογοητευμένοι από τα συμβαίνοντα στο χώρο της ομάδας μας γενικά, έχουν απομακρυνθεί, με συνέπεια πολλές φορές η ομάδα μας να αγωνίζεται χωρίς τη συμπαράστασή τους. Διακηρύσσουμε σε όλους τους τόνους ότι πρόθεσή μας δεν είναι να υποκαταστήσουμε, να μειώσουμε ή να «καπελώσουμε» άλλες λέσχες και συνδέσμους. Αντίθετα θέση μας είναι η από κοινού διαμόρφωση οιασδήποτε πρότασης και η ανάληψη οιασδήποτε δράσης που θα έχει ως στόχο την αγωνιστική άνοδο και την εν γένει πρόοδο όλων των τμημάτων του ΗΡΑΚΛΗ», συμπλήρωσε ακόμη ο Θανάσης Παπαζαϊτης.

Αυτή τη στιγμή η Λέσχη διαμορφώνει τον χώρο της στο κέντρο της πόλης και συνεχίζεται η εγγραφή των μελών. Κατά τον Σεπτέμβριο-Οκτώβριο θα γίνουν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή του Δ.Σ..

Αυτή τη στιγμή, υπάρχει προσωρινό Δ.Σ., το οποίο απαρτίζεται από: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΣ (πρόεδρος), ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΖΑΪΤΗΣ (αντιπρόεδρος), ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΛΑΜΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ (ταμίας) και μέλη είναι οι: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΕΡΧΑΝΙΔΗΣ, ΜΠΑΜΠΗΣ ΗΛΙΑΔΗΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΕΜΟΝΙΔΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ, ΛΑΖΑΡΟΣ ΠΑΤΕΓΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΡΑΣΙΔΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΚΕΔΟΣ.

 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν οι:
1. Μπερμπέρογλου Ευάγγελος
2. Freddy Brooks
3. Χατζηπαναγής Βασίλης
4. Κατσαμπής Αναστάσιος
5. Κακιούσης Λευτέρης
6. Σύλλογος Βετεράνων Ποδοσφαίρου
7. Σύλλογος Βετεράνων Στίβου
8. Τσάκαλος Ιωάννης
9. Αξεχέρογλου Κυριάκος
10. Καραγιάννης Δημήτρης
11. Πετρίδης Φώτης
12. Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος
13. Παρασκευαϊδου Χάϊδω
14. Ζακαπίδας Σωτήρης

Σχετικά Άρθρα

Back to Top