“Αφήστε τον ήσυχο”

Νομίζω ότι το κακό παράγινε. Όποιος χρειάζεται «τα 15 λεπτά δημοσιότητας που δικαιούται σ’ αυτή τη ζωή», όπως είπε ο Αντι Γουόρχολ βρήκε τρόπο για …

Νομίζω ότι το κακό παράγινε. Όποιος χρειάζεται «τα 15 λεπτά δημοσιότητας που δικαιούται σ’ αυτή τη ζωή», όπως είπε ο Αντι Γουόρχολ βρήκε τρόπο για να τα εξασφαλίσει. Λέει ότι θέλει να αγοράσει την ΠΑΕ Ηρακλής και αμέσως γίνεται «πρωτοσέλιδος». Αμέτρητα τα μέχρι τώρα παραδείγματα. Γιατί λοιπόν ο Ξενιάδης να αποτελούσε την εξαίρεση; Ποιος τον γνώριζε τον κύριο; Ποιος είχε ασχοληθεί άλλη φορά μαζί του; Κανένας.

Ίσως κάποιοι από την Σαλαμίνα, γιατί όπως ακούσαμε ήταν για ένα «φεγγάρι» πρόεδρος στον Αίαντα. Όμως μέσα σε τρεις μέρες ο Ξενιάδης έδωσε τρεις συνεντεύξεις. Για να πει τι; Σε ότι αφορά την ΠΑΕ Ηρακλής και το…. ενδιαφέρον του δεν είπε απολύτως τίποτα. Αν μάλιστα θελήσει κάποιος να αξιολογήσει αυτά που είπε τότε πρέπει να τα….αφιερώσει σ’ αυτούς οι οποίοι τον…ανακάλυψαν και τον έφεραν στο προσκήνιο γράφοντας για «20 εκατομμύρια», γιατί ο Ξενιάδης χαρακτήρισε «παπαγαλάκια» αυτούς που έκαναν λόγο για 20 εκατομμύρια. Εκτός αν χαρακτήρισε τον εαυτό του «παπαγαλάκι», γιατί δικά του λόγια (σε εισαγωγικά που λέμε στη γλώσσα μας) ήταν τα «20 εκατομμύρια». Αυτό όμως αφορά τον Ξενιάδη και αυτούς στους οποίους αναφέρθηκε. Δεν είχα καμιά πρόθεση να ασχοληθώ για δεύτερη φορά με τον Ξενιάδη.

Όμως καταντάει αστεία αυτή η ιστορία η οποία σε τελική ανάλυση μειώνει την ΠΑΕ Ηρακλής, αφού μπορεί ο οποιοσδήποτε να μιλάει (αλλά και να βρίσκει βήμα για να μιλήσει) για ενδεχόμενη αγορά της. Και τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα από την στιγμή που είναι διαπιστωμένο ότι ο επίδοξος σωτήρας του Ρέμου και της ΠΑΕ Ηρακλής δεν λέει την αλήθεια.

Σήμερα ακόμα, ο εμφανιζόμενος σαν εκπρόσωπος του ο Αποστολάκης, τηλεφώνησε πάλι στα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής και ζήτησε να επικοινωνήσει με τον Ρέμο, αλλά και πάλι πήρε αρνητική απάντηση. Τι άλλο να κάνουν από την ΠΑΕ για να καταλάβει ότι δεν θέλουν παρτίδες μαζί του; Πόσο χρόνο χρειάζεται  για να αντιληφθεί ότι ο Ρέμος δεν θέλει πάρε-δώσε μαζί του;

Ο ίδιος ομολόγησε ότι επί 6 μήνες προσπαθεί να μιλήσει με τον Ρέμο και δεν μπόρεσε να το πετύχει. Απορούμε γιατί δεν στήθηκε έξω από το καμαρίνι του με πρόσχημα να του ζητήσει αυτόγραφο  και να βρει έτσι την ευκαιρία να του κάνει την πρόταση. Τουλάχιστον θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι μίλησε μαζί του και του έκανε και πρόταση. Και εδώ που τα λέμε, ο τρόπος αυτός είναι και ο μοναδικός με τον οποίο μπορούσε να έρθει σε επαφή με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ηρακλής.

Του το είπε και ο Μπέος ότι δεν πρόκειται να βρει τον Ρέμο. Του έδωσε όμως και μια συμβουλή. Να πάει αύριο να καταθέσει όχι 20 αλλά 5 εκατομμύρια και να είναι βέβαιος ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής δεν θα του πει όχι. Νομίζω ότι η παρέμβαση του Μπέου την ώρα που ο Ξενιάδης έδινε τη δεύτερη συνέντευξή του, απομυθοποίησε εντελώς τον αυτοπροταθέντα σωτήρα της ΠΑΕ Ηρακλής ο οποίος αν σέβεται τον εαυτό του αλλά και τον Ηρακλή θα σταματήσει τις ραδιοφωνικές (κυρίως)… εξορμήσεις του.
Και είναι το καλύτερο που έχει να κάνει.

Ο Ηρακλής δεν είναι η ομάδα της γειτονιάς του. Ούτε μπορεί ο κάθε Ξενιάδης να τον χρησιμοποιεί  για να τον μάθει ο κόσμος. Και το πιο σημαντικό; Η ΠΑΕ Ηρακλής έχει άλλα προβλήματα να λύσει και δεν μπορεί να διαθέσει ούτε ένα δευτερόλεπτο για να ασχοληθεί με τι λέει ο οποιοσδήποτε που ψάχνει τρόπους για να τον μάθει ο κόσμος.

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top