Από εβδομάδα για Οπερ

Η Ρόντα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην Ολλανδία με τον καλύτερο για αυτήν τρόπο. Κέρδισε στα πέναλτι εκτός έδρας την Καμπούρ και θα παίζει στην Α’ κατηγορία …

Ηρακλής

Η Ρόντα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην Ολλανδία με τον καλύτερο για αυτήν τρόπο. Κέρδισε στα πέναλτι εκτός έδρας την Καμπούρ και θα παίζει στην Α’ κατηγορία και την επόμενη σεζόν. Ο Αντρες Οπερ πάντως (λόγω του ότι δεν ήταν 100% έτοιμος, ήταν εκτός αποστολής από το παιχνίδι που έγινε την Τετάρτη, 3/6) συνεχίζει να έχει κι άλλες υποχρεώσεις με την εθνική Εσθονίας που παίζει δύο φιλικά παιχνίδια στο Τάλιν.

Το πρώτο είναι το επόμενο Σάββατο (6/6) με τη Γουινέα και το άλλο την επόμενη Τετάρτη, 10/6 με την Πορτογαλία. Ο Οπερ είναι στις επιλογές του Τάρμο Ρουτλ, του ομοσπονδιακού τεχνικού της Εσθονίας. Σύμφωνα με τους Εσθονούς δημοσιογράφους δεν έχει οριστικοποιηθεί η άφιξή του στην Εσθονία, πιθανότατα πάντως θα πάει την Παρασκευή, 5 Ιουνίου. 

Βάση του ρεπορτάζ, το πιθανότερο είναι ότι ο Οπερ δεν θα παίξει το Σάββατο, θα παίξει όμως με την Πορτογαλία. Η εκτίμηση που υπάρχει σε ό,τι αφορά στον Ηρακλή είναι ότι αναμένεται στη Θεσσαλονίκη την επόμενη εβδομάδα, μετά δηλαδή το παιχνίδι της Τετάρτης, για περαιτέρω συζητήσεις.  

Σχετικά Άρθρα

Πισωγύρισμα: Απόφαση για παύση προπονήσεων στις “κόκκινες” περιοχές…

Ποδόσφαιρο

Back to Top