Το πρόγραμμα προετοιμασίας Β΄ και Γ΄ ομάδας

Ο νέος τεχνικός υπεύθυνος της «κυανόλευκης» υποδομής, Σάββας Κωφίδης, κατέληξε σε αποφάσεις σχετικά με την καλοκαιρινή προετοιμασία της Β΄ και της Γ΄ ομάδας. Συγκεκριμένα, η …

Ακαδημία

Ο νέος τεχνικός υπεύθυνος της «κυανόλευκης» υποδομής, Σάββας Κωφίδης, κατέληξε σε αποφάσεις σχετικά με την καλοκαιρινή προετοιμασία της Β΄ και της Γ΄ ομάδας.

Συγκεκριμένα, η ομάδα Νέων, θα πραγματοποιήσει την «πρώτη» της την Δευτέρα 13 Ιουλίου (μια εβδομάδα μετά την μεγάλη ομάδα) στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα, όπου και θα αρχίσει την πρώτη φάση της προετοιμασίας της. Στις 21/07 θα αρχίσει η δεύτερη και βασική φάση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο αθλητικό κέντρο στα Τρία Πέντε Πηγάδια Νάουσας και θα διαρκέσει ως τις 30/07, οπότε και θα επιστρέψει η αποστολή της ομάδας για συνέχιση του προγράμματος στη Θεσσαλονίκη.

Όσο για την Γ΄ ομάδα (κάτω των 18), η «πρώτη» της θα πραγματοποιηθεί ακριβώς μια εβδομάδα κατόπιν αυτής των Νέων, δηλαδή την Δευτέρα 20 Ιουλίου, στην Μίκρα. Για τις λεπτομέρειες διεξαγωγής της προετοιμασίας της, ο Σάββας Κωφίδης θα αποφασίσει στο προσεχές διάστημα.

Σχετικά Άρθρα

Όσο θα υπάρχουν τέτοια Ηρακλάκια, ο Ηρακλής θα γιγαντώνεται… (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top