Το κουβαδάκι και στην παραλία. Ο Ηρακλής δεν είναι για παιχνίδια

Βλέπετε τι «σουξέ» έχει η ΠΑΕ Ηρακλής; Στην σειρά βρίσκονται οι επίδοξοι αγοραστές και «σκοτώνονται» ποιος θα προλάβει να την αγοράσει. Δεν προλάβαμε λοιπόν να ησυχάσουμε …

Βλέπετε τι «σουξέ» έχει η ΠΑΕ Ηρακλής; Στην σειρά βρίσκονται οι επίδοξοι αγοραστές και «σκοτώνονται» ποιος θα προλάβει να την αγοράσει. Δεν προλάβαμε λοιπόν να ησυχάσουμε από τον Βασιληά και μας προέκυψε καινούργιος σωτήρας. Ο Ξενιάδης.

Να ξεκαθαρίσουμε καταρχήν το εξής. Οι δυο περιπτώσεις δεν έχουν καμιά σχέση μεταξύ τους. Μπορεί για τους δικούς του λόγους ο Ρέμος να μην τις προχώρησε τις συζητήσεις με τον Βασιληά, όμως και ραντεβού έγιναν και για αρκετά πράγματα μίλησαν. Αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Άλλωστε γι’ αυτό και όσοι αναφέρθηκαν πως ήταν παρόντες δεν διανοήθηκαν να το διαψεύσουν ή να πουν κάτι διαφορετικό.

Είχαμε λοιπόν επαφές και συζητήσεις του Ρέμου με τον Βασιληά και αυτό έδωσε και συνεχίζει να δίνει, το δικαίωμα στον τελευταίο να μιλάει και να συντηρεί το θέμα. Αν αυτό ενοχλεί τον Ρέμο είναι δικό του θέμα και εν πάση περιπτώσει ας πρόσεχε και ας μην πήγαινε στα ραντεβού. Η περίπτωση όμως τον Ξενιάδη είναι εντελώς διαφορετική. Με τον κύριο αυτό ο Ρέμος ούτε επαφή έκανε ούτε είχε οποιαδήποτε επικοινωνία. Διαβάστε τα παρακάτω και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.

Πριν από αρκετό καιρό τηλεφώνησε στον Νίκο Χαϊτογλου κάποιος άγνωστός του, που του συστήθηκε σαν Αποστολάκης Δημήτριος και ζήτησε ένα ραντεβού μαζί του. Η συνάντηση τους έγινε την επόμενη μέρα του τηλεφωνήματος όταν ο συγκεκριμένος κύριος πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής στην Μίκρα, συναντήθηκε με τον Νίκο Χαϊτογλου. Χωρίς περιστροφές τον ρώτησε αν είναι αλήθεια ότι «ο Ρέμος ψάχνει αγοραστή για την ΠΑΕ Ηρακλής.

Και αν είναι αλήθεια θα ήθελε να κλείσουν ένα ραντεβού με τον Ρέμο». «Δεν είναι αλήθεια»  ήταν η απάντηση του Χαϊτογλου ο οποίος στην συνέχεια τον ρώτησε ποιος είναι ο ενδιαφερόμενος και αφού του εξήγησε ότι δεν μπορεί να πει στον Ρέμο ότι κάποιος θέλει να μιλήσει  μαζί του χωρίς να ξέρει ποιος είναι αυτός ο κάποιος,  πληροφορήθηκε ότι πρόκειται για τον Βασίλειο Ξενιάδη.

Ο Νίκος Χαϊτογλου ενημέρωσε (τότε) τον Ρέμο και μετά από δυο μέρες που ξαναμίλησαν οι δυο τους είχαν την ίδια άποψη. Να μην δώσουν συνέχεια στο θέμα. Να μην ασχοληθούν καν. Ενημέρωσε μάλιστα ο Χαϊτογλου (τότε) τον Αποστολάκη (όπως βλέπετε Ξενιάδης δεν εμφανίζεται πουθενά) ότι δεν θέλουν καμιά συνέχεια στο θέμα. Αυτά όλα έγιναν πριν περίπου τρεις μήνες.

Προχτές στο κινητό του Νίκου Χαϊτογλου έφτασε ένα μήνυμα (και όπως  ξέρετε τα μηνύματα αποθηκεύονται και μπορεί να τα διαβάσει κάθε ενδιαφερόμενος). Ήταν από τον Αποστολάκη και έλεγε: «Είμαι ο Αποστολάκης. Ο Ξενιάδης ενδιαφέρεται να πάρει την ΠΑΕ Ηρακλής και πρέπει να μιλήσουμε. Ας πάρει ο Ρέμος τηλέφωνο τον Ξενιάδη, Ας τον πάρει και τώρα». Η απάντηση του Νίκου Χαϊτογλου ήταν. «Ο Ηρακλής δεν πωλείται. Το τηλέφωνο της ΠΑΕ είναι 478.800, παίρνεις και ζητάς ένα ραντεβού με τον πρόεδρο της ΠΑΕ και συζητάς μαζί του θέματα που αφορούν την ΠΑΕ».

Έτσι ακριβώς εξελίχτηκαν τα γεγονότα και ασφαλώς δεν θα υπήρχε κανένα λόγος αναφοράς τους αν χτες ο Ξενιάδης δεν εμφανίζονταν για να μιλήσει για το ενδιαφέρον του για την ΠΑΕ Ηρακλής και να παρουσιάσει τα πράγματα από την δική του πλευρά.

Επαναλαμβάνει το γνωστό τροπάριο ότι «δεν θέλει να διαφημιστεί και δεν το έχει ανάγκη». Το ξεπερνάμε αυτό γιατί το ίδιο λένε όλοι. Έκανε είπε μια σοβαρή πρόταση στον Ρέμο και ακόμα περιμένει απάντηση. Αυτό σημαίνει ότι μίλησε με τον ίδιο τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ηρακλής; Γιατί από όσα δήλωσε κάτι τέτοιο δεν προκύπτει. Μάλιστα λέει ότι «ο Ρέμος ζήτησε από συνεργάτες του το προσωπικό του τηλέφωνο». Δεν λέει ότι επικοινώνησαν. Έχει όμως….ενδιαφέρον και η συνέχεια. Καλεί τον Ρέμο «να βάλουν από 20.000.000 ευρώ». Αν ο Ρέμος είχε 20 εκατομμύρια ευρώ για να τα βάλει στον Ηρακλή δεν θα περίμενε κανένα Ξενιάδη για να τον βοηθήσει.  Τι άλλο είπε ο Ξενιάδης; Ότι την Δευτέρα θα κάνει νέα πρόταση (ποια είναι η παλιά και πότε έγινε) με μετρητά.

Όταν δημιουργήθηκε το θέμα με τον Βασιληά από αυτή τη στήλη διαβάσατε ότι το θέμα δημιουργήθηκε από την στιγμή που ο Ρέμος ΠΗΓΕ και συνάντησε τον γνωστό επιχειρηματία.
 Εδώ δεν έχουμε κάτι ανάλογο. Δεν διαπιστώνεται (από την καταγραφή των γεγονότων) καμιά προσπάθεια των ανθρώπων του Ηρακλή να  «επικοινωνήσουν» μαζί του. Δικός του άνθρωπος κάνει την πρώτη κρούση και ο ίδιος επανέρχεται (τα μηνύματα στα κινητά αποθηκεύονται). Εδώ έχουμε ένα άνθρωπο που ενώ ομολογεί ότι δεν συναντήθηκε ποτέ με τον Ρέμο μιλάει για σοβαρή πρόταση που απορρίφτηκε  και μιλάει για νέα πρόταση με μετρητά. Για αυτό το τελευταίο ο λαός συνηθίζει να λέει ότι «κοντός ψαλμός αλληλούια». Και η Δευτέρα δεν είναι μακριά.

Όμως υπάρχουν και κάποια άλλα ερωτηματικά. Πρώτον γιατί ντε και καλά πρέπει να του πουλήσει ο Ρέμος την ΠΑΕ Ηρακλής. Μήπως πήγε και του χτύπησε την πόρτα; Μήπως του ζήτησε να τον διευκολύνει; Μήπως γνωρίζονται; Και δεύτερο στο απαντητικό μήνυμα του Χαϊτογλου υπάρχει η φράση «ο Ηρακλής δεν πωλείται». Αυτός γιατί επιμένει; Γιατί δίνει συνέχεια; Όχι βέβαια από αγάπη για την ομάδα.

Μήπως για να μας πει ότι είναι ΑΕΚτσής;  Καλά κάνει. Και αφού είναι ΑΕΚτσής και  έχει….πρόχειρα 20 εκατομμύρια ευρώ γιατί δεν τα βάζει στην ΑΕΚ; Μήπως επειδή ο Ηρακλής είναι μια ομάδα που μπορεί (όπως είπε) να «παίξει»; Εδώ ατύχησε. Με τον Ηρακλή δεν παίζει κανείς. Και αν ο κύριος αυτός θέλει ντε και καλά με κάτι να παίξει τότε το κουβαδάκι και στην παραλία. Ο Ηρακλής δεν είναι για παιχνίδια. 

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top