Το αποχαιρετιστήριο πάρτι της Ακαδημίας

Η Μίκρα γέμισε από παιδιά. Η Ακαδημία του Ηρακλή με τα 300 παιδιά και τα 13 τμήματα, από τα πιο πετυχημένα κομμάτια του συλλόγου με …

Ακαδημία

Η Μίκρα γέμισε από παιδιά. Η Ακαδημία του Ηρακλή με τα 300 παιδιά και τα 13 τμήματα, από τα πιο πετυχημένα κομμάτια του συλλόγου με τα «διαμάντια» της, λέει… «καλό καλοκαίρι» και ανανεώνει το ραντεβού. Στο αποχαιρετιστήριο… πάρτι ήταν και ο νέος τεχνικός υπεύθυνος της Ακαδημίας, Σάββας Κωφίδης, ο Κώστας Ηλιάδης και ο αρχηγός, Τάσος Κατσαμπής.

 

Για την Ακαδημία του Ηρακλή ό,τι και να γραφτεί είναι λίγο. Υπάρχουν περιπτώσεις που βάζουν και… μέσο (ο γνωστός, του γνωστού κ.λ.π.) για να πάρουν μια θέση στις ομάδες μιας και πολύ γονείς και πολλά παιδιά είναι αυτοί που επιλέγουν τον Ηρακλή με την καλή δουλειά όλα αυτά τα χρόνια. Δουλειά που έχει και αντίκτυπο στην πρώτη ομάδα.

 

Αυτό είπε και ο Κώστας Ηλιάδης ο άνθρωπος που έβαλε και αυτός μεγάλο κομμάτι στην προσπάθεια που γίνεται και τιμήθηκε από τη νεοσύστατη λέσχη φίλων Ηρακλή. Και είναι αυτός που τώρα δίνει τη σκυτάλη στον Σάββα Κωφίδη προς τον οποίον εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του.

«Ήταν καλή σεζόν. Άσχετα με τις επιτυχίες αυτό που μας ενδιαφέρει και αυτός είναι ο στόχος είναι να βγάζουμε παίκτες», είπε, μιλώντας στην “BLUEARENA”.

Στην εκδήλωση, το «παρών» έδωσε βεβαίως και ο Σάββας Κωφίδης, όπως και από την πρώτη ομάδα ο αρχηγός Τάσος Κατσαμπής. Για τα παιδιά η παρουσία όλων, όπως και των προπονητών τους, ήταν πολύ σημαντική μιας και για μία ακόμη φορά εισέπραξαν το ενδιαφέρον του Ηρακλή και το γεγονός ότι μπορούν μέσα από την προσπάθεια, αν βεβαίως υπάρχει και το ταλέντο και οι ικανότητες για ποδόσφαιρο σε πιο υψηλό επίπεδο να βρεθούν και σε μεγαλύτερα επίπεδα.

«Καλό καλοκαίρι» σε όλους και ραντεβού την επόμενη αγωνιστική περίοδο για περισσότερη δουλειά και περισσότερες επιτυχίες ομαδικές και ατομικές.

Σχετικά Άρθρα

Όσο θα υπάρχουν τέτοια Ηρακλάκια, ο Ηρακλής θα γιγαντώνεται… (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top