Η πρώτη εικόνα από το παλάτι του Ηρακλή

Η BLUEARENA σας παρουσιάζει το πρώτο δείγμα της σπουδαίας δουλειάς που γίνεται στη Φλωρεντία για το παλάτι του Ηρακλή. Η μακέτα που παρουσιάστηκε πριν από …

Ηρακλής

Η BLUEARENA σας παρουσιάζει το πρώτο δείγμα της σπουδαίας δουλειάς που γίνεται στη Φλωρεντία για το παλάτι του Ηρακλή. Η μακέτα που παρουσιάστηκε πριν από λίγες ώρες στους ανθρώπους του Ερασιτέχνη από την ομάδα τους Μπάμπη Καρακάση, Μενέλαο Βαρβέρη και τους δύο Ιταλούς αρχιτέκτονες, Οράσιο Μιρόρι και Τομάζο Βερλούτσο, που ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη, αφορά ένα μικρό μόνο κομμάτι του γηπέδου.

«Αυτό είναι περίπου το 20% του συνολικού γηπέδου», δήλωσε στη BLUEARENA ο κ. Καρακάσης και ξεκαθάρισε ότι η τελική μακέτα, με όλες τις παρεμβάσεις που θα γίνουν και από την πλευρά του Ερασιτέχνη, θα παρουσιαστεί αρχές Αυγούστου. «Παραμένουμε σταθεροί σε αυτό που λέγαμε εξαρχής, όσον αφορά τη χωρητικότητα. Μιλάμε για ένα γήπεδο με μίνιμουμ χωρητικότητα τις 22.000 θέσεις, το οποίο λόγω του εδάφους, μπορεί να αυξηθεί μέχρι τις 30.000. Όλες οι θέσεις θα είναι κάτω από σκέπαστρο».

Από τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Ερασιτέχνη, διαπιστώθηκε ότι όλα κυλούν βάσει του αρχικού χρονοδιαγράμματος. Κάτι που σημαίνει ότι μέσα στον Αύγουστο θα είναι έτοιμη η ολοκληρωμένη μακέτα του γηπέδου και μέσα στο φθινόπωρο θα διενεργηθεί ο διεθνής διαγωνισμός για να επιλεγεί η εταιρία που θα κατασκευάσει ένα έργο που αποτελεί όνειρο δεκάτων ετών για τους φίλους του Ηρακλή.

Σχετικά Άρθρα

Πισωγύρισμα: Απόφαση για παύση προπονήσεων στις “κόκκινες” περιοχές…

Ποδόσφαιρο

Back to Top