Γραπτή δήλωση Ρέμου για Ξενιάδη

Σε γραπτή δήλωση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ Ηρακλής προχώρησε σήμερα (3/6) ο Αντώνης Ρέμος, απαντώντας σε δηλώσεις, που έκανε ο Βασίλης Ξενιάδης, ο …

Ηρακλής

Σε γραπτή δήλωση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ Ηρακλής προχώρησε σήμερα (3/6) ο Αντώνης Ρέμος, απαντώντας σε δηλώσεις, που έκανε ο Βασίλης Ξενιάδης, ο οποίος φέρεται ενδιαφερόμενος για την ΠΑΕ.

Το ακριβές κείμενο της γραπτής δήλωσης έχει ως εξής: 

“Αναφορικά με δημοσιεύματα που είδαν το φως σε μερίδα του Τύπου και αφορούν στο όψιμο ενδιαφέρον του φερόμενου ως «επενδυτή» κ. Βασίλειου Ξενιάδη για την Π.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ και τον πακτωλό χρημάτων που προτίθεται να δαπανήσει για την ενίσχυση της ομάδας, θα ήθελα να επισημάνω τα εξής :

1. Από την πρώτη ημέρα που είχα την τιμή να αναλάβω την θέση του Προέδρου της Π.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ δεν είχα ποτέ «παρατρεχάμενους». Είχα και έχω πολύτιμους και ισότιμους συνεργάτες που αγαπάνε τον ΗΡΑΚΛΗ, προέρχονται από τα σπλάχνα της οικογένειάς του, μοιραζόμαστε μαζί το κοινό όραμα για την αγωνιστική σταθεροποίηση της αγαπημένης ομάδας μας και την οριστική ανάκαμψη της Π.Α.Ε. και είναι νυχθημερόν αντιμέτωποι με τα προβλήματα της ομάδας.
2. Έχω επαναλάβει και κατά το πρόσφατο παρελθόν ότι όποιος ενδιαφέρεται να επενδύσει στην Π.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ ξέρει που θα με βρει. «Επενδύσεις» δεν γίνονται ούτε με δηλώσεις στις εφημερίδες, ούτε με κούφιες υποσχέσεις και παχιά λόγια. Και ασφαλώς δεν μπορούν να αποτελούν ούτε αντικείμενο δημόσιας διαβούλευσης ή πλειοδοσίας . Αν υπάρχει συγκεκριμένη πρόταση και συγκεκριμένο ποσό , και εγώ και η Π.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ με χαρά θα ακούσουμε και θα υποδεχθούμε όποιον έχει την διάθεση να βοηθήσει. Αν υπάρχουν είκοσι εκατομμύρια ευρώ προς διάθεση για την ομάδα, όπως ο κ. Ξενιάδης διατείνεται, ας μας τα φέρει να τα δούμε και να αρχίσουμε να μιλάμε σοβαρά. Οτιδήποτε διαφορετικό είναι λόγια του αέρα.

3. Όσο εγώ είμαι Πρόεδρος της Π.Α.Ε. και για όσο διάστημα θα διαρκέσει η εκπλήρωση της υπόσχεσης που έδωσα απέναντι στον ΗΡΑΚΛΗ, τους φιλάθλους του και τον ίδιο μου τον εαυτό για την οριστική έξοδο της Π.Α.Ε. από το αδιέξοδο στο οποίο είχε οδηγηθεί, παιχνίδια στην πλάτη του ΗΡΑΚΛΗ είτε με την ιστορία της ομάδας, είτε με την αγωνία των φιλάθλων της δεν θα παίξει κανείς. Εάν ο κ. Ξενιάδης ενδιαφέρεται να εξασφαλίσει την προβολή του μέσω του ΗΡΑΚΛΗ, καλύτερα να το ξεχάσει και να βρει άλλους τρόπους δημόσιας προβολής, ίσως μέσω άλλων ομάδων, ίσως και μέσω ομάδων άλλων κατηγοριών. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ δεν θα γίνει όχημα στις «φιλοδοξίες» κανενός.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ
Αντώνης Ρέμος”

Σχετικά Άρθρα

Πισωγύρισμα: Απόφαση για παύση προπονήσεων στις “κόκκινες” περιοχές…

Ποδόσφαιρο

Back to Top