Βραβεύεται ο Μπρουκς

Η Λέσχη Φίλων Βόλεϊ Ηρακλή θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη (4/6) εκδήλωση προς τιμή του Φρέντι Μπρουκς, που πρόσφατα σταμάτησε την καριέρα του και ανέλαβε βοηθός …

Ηρακλής

Η Λέσχη Φίλων Βόλεϊ Ηρακλή θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη (4/6) εκδήλωση προς τιμή του Φρέντι Μπρουκς, που πρόσφατα σταμάτησε την καριέρα του και ανέλαβε βοηθός του Χάρι Μπρόκινγκ. Μαζί του θα βραβευτούν και οι Βασίλης Χατζηπαναγής και Ηρακλής Σπανός.

Αναλυτικά ανακοίνωση της Λέσχης Φίλων Βόλεϊ Ηρακλή: «Η Λ.Φ.Β.Η, η μοναδική Λέσχη Φίλων Βόλεϊ στην Ελλάδα, πραγματοποιεί εκδήλωση προς τιμή του Φρέντι Μπρουκς.

Ο Φρέντι είναι ο αθλητής, που με την παρουσία του στον Ηρακλή, τίμησε την ομάδα μας όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και με το ήθος του.
Νιώθουμε μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, που ο άνθρωπος αυτός τελειώνοντας την καριέρα του σαν παίκτης, αποφάσισε να ξεκινήσει το καινούριο κεφάλαιο της ζωής του ως βοηθός στον Ηρακλή μας.

Αισθανόμαστε, λοιπόν, υποχρέωση ως Λ.Φ.Β.Η να τιμήσουμε τον Φρέντι Μπρουκς ως αθλητή-άνθρωπο-δάσκαλο του βόλεϊ και του ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Πιστεύοντας στο δόγμα του ενιαίου Ηρακλή αποφασίσαμε να τιμήσουμε τον μεγαλύτερο Έλληνα ποδοσφαιριστή και σημαία του Ηρακλή μας, τον θρύλο Βασίλη Χατζηπαναγή, όπως και τον εξαίρετο νομικό και μέλος της λέσχης μας κ. Σπανό για τρις αναδιοτελείς υπηρεσίες που προσέφερε στο τμήμα του μπάσκετ.

Η εκδήλωση θα γίνει την Πέμπτη 04-06-2009 και ώρα 21.00 στο ιστορικό ιστιοφόρο καράβι «Αραμπέλλα» που βρίσκεται μπροστά στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου (παραλία). Θα ακολουθήσει κρουαζιέρα στον Θερμαϊκό».

Σχετικά Άρθρα

Μιχαέλα Κράβαρικ: “Ο Ηρακλής είναι ταυτόσημος με τον Κράβαρικ…” (pics)

Βόλει

Back to Top