Πρώτη γεύση από Όπερ

Τη δυνατότητα να πάρουν μία πρώτη γεύση από τον Αντρές Όπερ, θα έχουν αύριο (3/6) στις 21:45 οι φίλοι του Ηρακλή. Το παιχνίδι της Ρόντα …

Ηρακλής

Τη δυνατότητα να πάρουν μία πρώτη γεύση από τον Αντρές Όπερ, θα έχουν αύριο (3/6) στις 21:45 οι φίλοι του Ηρακλή. Το παιχνίδι της Ρόντα με την Καμπούρ, το οποίο θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα αγωνιστούν στην πρώτη κατηγορία του ολλανδικού πρωταθλήματος τη νέα περίοδο, μεταδίδεται τηλεοπτικά.

Πιο συγκεκριμένα, από τον τηλεοπτικό σταθμό “RTL 7”, ο οποίος εκπέμπει μέσω του δορυφόρου Astra 1H (19,2 E – 12343.50 Hor – 27500 3/4). Το RTL7 δεν είναι ελεύθερο και για να το παρακολουθήσει κάποιος, απαιτούνται ειδικές γνώσεις γύρω από τα θέματα της δορυφορικής τηλεόρασης.

Ο Εσθονός φορ έχει συμπεριληφθεί στην αποστολή και οι πιθανότητες να ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα είναι αρκετές. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι λόγω της διεξαγωγής του αγώνα με την Καμπούρ, ο Όπερ πήρε άδεια από την εθνικής της χώρας του, η οποία συγκεντρώθηκε χθες στο Ταλίν για το φιλικό του Σαββάτου κόντρα στη Γουινέα. Είναι πολύ πιθανό να ταξιδέψει την Πέμπτη στην Εσθονία και να αγωνιστεί σε αυτό το παιχνίδι, όπως και στο επόμενο φιλικό κόντρα στην Πορτογαλία, το οποίο θα διεξαχθεί στις 10 Ιουνίου.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top