Αξιόλογες προτάσεις

  H Γενική Συνέλευση της περασμένης Δευτέρας, δεν…έβγαλε τις μεγάλες ειδήσεις ωστόσο κατά τη διάρκεια της ακούστηκαν πολλές και ενδιαφέρουσες προτάσεις οι οποίες αποσκοπούν στη βελτίωση …

 

H Γενική Συνέλευση της περασμένης Δευτέρας, δεν…έβγαλε τις μεγάλες ειδήσεις ωστόσο κατά τη διάρκεια της ακούστηκαν πολλές και ενδιαφέρουσες προτάσεις οι οποίες αποσκοπούν στη βελτίωση της λειτουργίας των…υποτιμημένων τμημάτων του Γυμναστικού. Τμήματα τα οποία έχουν φέρει τεράστιες διακρίσεις στο Σύλλογο, έστω και αν αυτές δεν είχαν την κατάλληλη προβολή.

Σύμφωνα με μια από αυτές τις προτάσεις – κατατέθηκε από τον Κωνσταντίνο Γωγάκο- οι διάφορες Λέσχες Φίλων Ηρακλή που έχουν δημιουργηθεί μπορούν να δείξουν και έμπρακτα την…προστασία ενός τμήματος του Γυμναστικού, εξασφαλίζοντας στους αθλητές του τις κατάλληλες συνθήκες ώστε αυτοί να συνεχίσουν να πρωταγωνιστούν.

Μια εξίσου ενδιαφέρουσα πρόταση, ήταν και αυτή που αφορούσε τη θέσπιση ενός κοινού σήματος για όλα τα τμήματα που ανήκουν στο Σύλλογο. Μπορεί για κάποιους να αποτελεί μια λεπτομέρεια μπροστά στα τεράστια προβλήματα που απασχολούν τους «κυανόλευκους» και τις προκλήσεις που έχουν να αντιμετωπίσουν αυτοί, αλλά κάποια στιγμή πρέπει τα μέλη του Γυμναστικού Συλλόγου, να ασχοληθούν και με τις λεπτομέρειες.

Στη διάρκεια της συνέλευσης ακούστηκαν και άλλες ενδιαφέρουσες προτάσεις τις οποίες θα επιδιώξουμε να προβάλουμε μέσω του Bluearena, ώστε αυτές να γίνουν γνωστές σε όσο το δυνατόν περισσότερους φίλους του Συλλόγου, που πιστεύουν στο όραμα της δημιουργίας ενός ενιαίου και ισχυρού Ηρακλή.

Δεν θέλω να αναφερθώ στο φαινόμενο των παράλληλων εκδηλώσεων «κυανόλευκου» ενδιαφέροντος, σε απόσταση λίγων μέτρων, ούτε στις αιχμές που ακούστηκαν από τη μια προς την άλλη πλευρά. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό το δυσάρεστο φαινόμενο, ήταν αποτέλεσμα μιας κακής συνεννόησης μεταξύ των δύο πλευρών, χωρίς- πίσω από αυτό- να κρύβεται κάτι άλλο.

ΥΓ. Συμπληρώθηκε ένας μήνας από τη…γέννηση του Βluearena. Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τους επισκέπτες του για τα θετικά τους σχόλια, αλλά και όσους από εσάς, με τις παρατηρήσεις και τα σχόλια σας μας έχετε βοηθήσει να βελτιώσουμε το…μπλε γήπεδο της ενημέρωσης.

 

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top