Ολα καλά με Κοβαλέφσκι

«Τελειώνετε με τον Κοβαλέφσκι. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει εκκρεμότητα μαζί του». Το μήνυμα του Αντώνη Ρέμου προς τους συνεργάτες του στην ΠΑΕ Ηρακλής ήταν …

Ηρακλής

«Τελειώνετε με τον Κοβαλέφσκι. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει εκκρεμότητα μαζί του». Το μήνυμα του Αντώνη Ρέμου προς τους συνεργάτες του στην ΠΑΕ Ηρακλής ήταν σαφές. Κι ο ίδιος το πήρε πάνω του όταν την προηγούμενη εβδομάδα ήρθαν οι πληροφορίες από την Πολωνία ότι η Ζαγκιελόνια άνοιξε γραμμή επικοινωνίας με τον Πολωνό και ήταν έτοιμη να κλείσει μαζί του.

Κάποια οικονομική εκκρεμότητα έβαζε ερωτηματικά για αυτό και μερίδα του πολωνικού Τύπου έγραψε ότι ο Κοβαλέφσκι έχει μείνει και ελεύθερος. Κάτι τέτοιο, όπως σημείωσε από την προηγούμενη εβδομάδα η “BLUEARENA” δεν ίσχυε, αυτό όμως που ίσχυε ήταν το ενδιαφέρον της Ζαγκιελόνια και το ότι ο παίκτης έπρεπε να πάρει τα χρήματά του. Και βεβαίως ότι η πολωνική ομάδα περίμενε στη γωνία.

Ο Ρέμος τακτοποίησε το ζήτημα, πλέον δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Κοβαλέφσκι και θα σημείωνε κάποιος ότι ανοίγει και ο δρόμος για να καθίσουν και οι δύο πλευρές στο τραπέζι για να συζητήσουν την επέκταση της συνεργασίας. Ο Κοβαλέφσκι έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με τον Ηρακλή, ο σύλλογος όμως θέλει από τώρα να το επεκτείνει μιας και επιθυμεί την περαιτέρω συνεργασία μαζί του.

Σχετικά Άρθρα

Παράλληλη ποδοσφαιρική μαγεία από Βάσια και Μαραντόνα! (vid)

Ποδόσφαιρο

Φοφόνκα: “Ο κόσμος του Ηρακλή πληρώνει τα εγκλήματα των διοικήσεων!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top