Γραπτή δήλωση του Κ. Ηλιάδη

Ο  Κώστας Ηλιάδης, με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου στα τμήματα Υποδομής της ΠΑΕ Ηρακλής, αποχωρεί από το πόστο του τεχνικού υπεύθυνου της «κυανόλευκης» Ακαδημίας, …

Ηρακλής

Ο  Κώστας Ηλιάδης, με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου στα τμήματα Υποδομής της ΠΑΕ Ηρακλής, αποχωρεί από το πόστο του τεχνικού υπεύθυνου της «κυανόλευκης» Ακαδημίας, παραδίδοντας σκυτάλη στον Σάββα Κωφίδη και αναμένεται να αναλάβει νέο ρόλο, ως προπονητής μιας από τις ομάδες της υποδομής.

Σήμερα (01/06), ο Κώστας Ηλιάδης προχώρησε σε γραπτή δήλωση από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, με αφορμή την αποχώρησή του από το συγκεκριμένο ρόλο, αναφέροντας τα εξής:

“Με αφορμή την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου 2008-2009 για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, με την αυριανή (02/06) Τελετή Λήξης και λόγω της αποχώρησής μου από τη θέση του Τεχνικού Υπευθύνου Τμημάτων Υποδομής, επιθυμώ, πρωτίστως, να ευχαριστήσω την Διοίκηση της ΠΑΕ για την εμπιστοσύνη, με την οποία με περιέβαλε.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω, για την άψογη συνεργασία, τους Προπονητές όλων των Τμημάτων, καθώς και τους ποδοσφαιριστές της Υποδομής, αλλά και τους κηδεμόνες τους, όπως και τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ, που στάθηκε τόσο κοντά στις δραστηριότητες της Ακαδημίας μας. Επιπλέον, να ευχαριστήσω τα στελέχη και το προσωπικό της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ για τη συνεισφορά τους στο έργο μου.

Τέλος, επιθυμώ να ευχηθώ το μέγιστο της επιτυχίας στον πολύ καλό φίλο μου και πρώην συμπαίκτη μου, Σάββα Κωφίδη, στο δύσκολο έργο, που αναλαμβάνει”.

 

Σχετικά Άρθρα

Πισωγύρισμα: Απόφαση για παύση προπονήσεων στις “κόκκινες” περιοχές…

Ποδόσφαιρο

Back to Top