Η Ρόντα 1-1, έπαιξε ο Οπερ

Ο Αντρες Οπερ έπαιξε με τη Ρόντα στο παιχνίδι με την Καμπούρ. Ο Εσθονός επιθετικός που βρίσκεται βεβαίως σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ηρακλή, κατάφερε …

Ηρακλής

Ο Αντρες Οπερ έπαιξε με τη Ρόντα στο παιχνίδι με την Καμπούρ. Ο Εσθονός επιθετικός που βρίσκεται βεβαίως σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ηρακλή, κατάφερε και άφησε πίσω τον τραυματισμό του και μπήκε στο παιχνίδι στο 78′ στη θέση του Σισέ. Δεν ήταν 100% έτοιμος να παίξει από την αρχή.

Το σκορ όταν μπήκε ήταν 1-1 και δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος, κάτι που σημαίνει ότι οι λογαριασμοί των δύο ομάδων για το ποιος θα παίζει την επόμενη σεζόν στην Α’ κατηγορία της Ολλανδίας παρέμειναν ανοιχτοί.

Την επόμενη Τετάρτη 3 Ιουνίου θα γίνει και τρίτο παιχνίδι μεταξύ τους. Και τα δύο που έχουν γίνει έληξαν ισόπαλα, 0-0 στην έδρα της Καμπούρ και 1-1 στην έδρα της Ρόντα. Ο Οπερ βέβαια μετά από την ολιγόλεπτη συμμετοχή του βάζει υποψηφιότητα να παίξει περισσότερο την επόμενη Τετάρτη.

Το τρίτο παιχνίδι και το καθοριστικό (από αυτό θα βγει νικητής όπως και να έχει ακόμη και αν χρειαστεί έξτρα διάρκεια από το κανονικό παιχνίδι) θα γίνει στην έδρα της Καμπούρ μιας και το 1-1 που πήρε είναι καλύτερο από το 0-0 του πρώτου παιχνιδιού.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top