Τι ισχύει με Κοβαλέφσκι

Ζωηρό ενδιαφέρον για την απόκτηση του Βόιτσεχ Κοβαλέφσκι έχει επιδείξει η Γιατζελόνια Μπλιασιστόκ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του πολωνικού Τύπου που δεν ανταποκρίνονται όμως στην πραγματικότητα, …

Ηρακλής

Ζωηρό ενδιαφέρον για την απόκτηση του Βόιτσεχ Κοβαλέφσκι έχει επιδείξει η Γιατζελόνια Μπλιασιστόκ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του πολωνικού Τύπου που δεν ανταποκρίνονται όμως στην πραγματικότητα, ο ποδοσφαιριστής έχει μείνει ελεύθερος από τον Ηρακλή.

Αυτό όμως ήταν αρκετό για να κρούσει ο κώδωνας του κινδύνου στα γραφεία της Μίκρας, αφού ο Πολωνός πορτιέρο, όπως και οι περισσότεροι συμπαίκτες του, έχει αποκτήσει το δικαίωμα προσφυγής. Οι διοικούντες της ΠΑΕ επικοινώνησαν μαζί του και εκείνος τους επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της συγκεκριμένης ομάδας, αλλά τους ξεκαθάρισε ότι δεν έχει κάνει καμία απολύτως κίνηση για να διεκδικήσει την ελευθερία του.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα γίνει κάποια τέτοια κίνηση, αν δεν εισπράξει τα οφειλόμενα. Γι’ αυτό το λόγο δόθηκε η υπόσχεση-δέσμευση στον Κοβαλέφσκι, ότι το αργότερο μέχρι την Τρίτη θα εισπράξει το ποσό που του οφείλεται. Με αυτό τον τρόπο και θα πάψει να υφίσταται ο κίνδυνος απώλειας του ποδοσφαιριστή, αλλά και θα μπορέσει η ΠΑΕ να διαπραγματευτεί μαζί του από διαφορετική βάση, το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας για άλλα δύο ή τρία χρόνια.

Κάτι ανάλογο θα πρέπει να γίνει άμεσα και με τον τρίτο (προηγήθηκε ο Ντιέ) ξένο ποδοσφαιριστή που η παρουσία του στο ρόστερ της νέας περιόδου κρίνεται απαραίτητη. Ο λόγος φυσικά για τον Ντένις Επστάιν, ο οποίος επίσης έχει δεχτεί κρούσεις από άλλους συλλόγους.

Σχετικά Άρθρα

Διλμπέρης: “Η περιουσία του Συλλόγου δίνει αισιοδοξία για το ποδόσφαιρο”

Ποδόσφαιρο

Η τελευταία εμφάνιση του Βάσια, με τα χρώματα της Σοβιετικής Ένωσης! (vid)

Ποδόσφαιρο

Ο νέος ΓΣ εργάζεται και για την αναγέννηση του ποδοσφαιρικού Τμήματος!

Ποδόσφαιρο

Back to Top