Στην Αργεντινή ο Γκαρσία

Για την πατρίδα του αναχώρησε ο Σεμπαστιάν Γκαρσία, την ώρα, που ο επίσημος Ηρακλής εξακολουθεί να βρίσκεται σε φάση διαπραγμάτευσης με την Ουνιόν Σάντα Φε. …

Ηρακλής

Για την πατρίδα του αναχώρησε ο Σεμπαστιάν Γκαρσία, την ώρα, που ο επίσημος Ηρακλής εξακολουθεί να βρίσκεται σε φάση διαπραγμάτευσης με την Ουνιόν Σάντα Φε. Ο Αργεντινός άσσος αναμένεται να έχει κάποια συνάντηση με τους διοικούντες της ομάδας, που διατηρεί τα δικαιώματά του, προς την κατεύθυνση της επίτευξης συμφωνίας των συμπατριωτών του με την διοίκηση των «κυανολεύκων», μιας και εκπεφρασμένη επιθυμία του ποδοσφαιριστή είναι η συνέχιση της παρουσίας του στον Ηρακλή. Μάλιστα, σε οποιαδήποτε περίπτωση απαιτηθεί κάποια πιο άμεση επικοινωνία του «Γηραιού» με την Ουνιόν η εκεί παρουσία του «Πίτου» θα την εξασφαλίσει. Πάντως και ο εκπρόσωπος του Γκαρσία βρίσκεται σε επικοινωνία με τη Σάντα Φε για το ίδιο θέμα, διατηρώντας παράλληλα ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με την Ελληνική ομάδα.

Όσον αφορά στον Άντρες Όπερ, που συνεχίζει τις υποχρεώσεις του με τη Ρόντα στα play outs του ολλανδικού πρωταθλήματος, ενώ παράλληλα, στις αρχές Ιουνίου έχει υποχρεώσεις και με την Εθνική ομάδα της Εσθονίας, με επίσημα παιχνίδια. Βρίσκεται σε επικοινωνία με τους ιθύνοντες του Ηρακλή, προκειμένου να υπάρχει ενημέρωση, αλλά και να καθοριστεί η ημερομηνία άφιξής του στη Θεσσαλονίκη για την ολοκλήρωση των τυπικών.

Σχετικά Άρθρα

Ζαντόπουλος: Ποιο είναι το επίφοβο στη χρήση Μίκρας και Καυτανζογλείου

Ποδόσφαιρο

Back to Top