Νέο ΔΣ στον ΣΦΗΣΕ

Μετά τις χθεσινές εκλογές της 27/05/2009 το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΦΗΣΕ έχει ως εξής: Πρόεδρος: Εξιζίδης Παντελής, Αντιπρόεδρος: Ντουγιουτζής Τάσος, Ταμίας: Παραλής Απόστολος, Γραμματέας: Μιχαηλίδης …

Ηρακλής

Μετά τις χθεσινές εκλογές της 27/05/2009 το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΦΗΣΕ έχει ως εξής: Πρόεδρος: Εξιζίδης Παντελής, Αντιπρόεδρος: Ντουγιουτζής Τάσος, Ταμίας: Παραλής Απόστολος, Γραμματέας: Μιχαηλίδης Μίλτος, Μέλος: Χατζηχαραλάμπους Μπάμπης (Υπεύθυνος επικοινωνίας).

Το νέο Δ.Σ ευχαρίστησε με ανακοίνωση του όλα τα μέλη του ΣΦΗΣΕ που παρεβρέθησαν στις εκλογές και στήριξαν με την ψήφο τους τον Σύνδεσμο.

Ακολούθησε νέα ανακοίνωση του Συνδέσμου των 40 Εκκλησιών, που αναφέρει τα εξής: «Απευθυνόμαστε καταρχάς στον ΗΡΑΚΛΗΔΕΑ, στον οπαδό του ΗΡΑΚΛΗ που έδειξε με την μεγαλειώδη παρουσία του στην Πράγα, την δίψα του για διακρίσεις και την αμείωτη αγάπη του στην ομάδα, και του απευθύνουμε το πάγιο και αναγκαίο κάλεσμα να γραφτεί μέλος του Γυμναστικού Συλλόγου. Η δυναμική παρουσία όλων μας στον Γυμναστικό είναι ότι πολυτιμότερο για την ομάδα, δεν είναι απλά και μόνο  υποχρέωση αλλά και απόδειξη αγάπης και έμπρακτου ενδιαφέροντος απέναντι στον ΗΡΑΚΛΗ. Με την κίνησή σου να γραφτείς μέλος του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ στηρίζεις συνολικά την ομάδα μας και συμμετέχεις σε αποφάσεις για αυτήν.

Ηρακληδέα σε καλούμε να δείξεις το ενδιαφέρον σου με την συμμετοχή σου ως μέλος στο Γυμναστικό Σύλλογο και όχι σε διάφορες κινήσεις και ομάδες ατόμων που εμφανίζονται από το πουθενά και χωρίς κάποια συγκεκριμένη λογική. Και με το παραπάνω θέλουμε να εκφράσουμε την αντίθεσή μας στη δημιουργία Λέσχης με σκοπό τη συσπείρωση των μεγαλύτερων ηλικιών (για ποιο λόγο άραγε μιας και υπάρχει ο Γ.Σ.). Η διάσπαση του κόσμου σε Λέσχες κλπ είναι ότι χειρότερο για τον ΗΡΑΚΛΗ. Συσπείρωση, λοιπόν, στον Γυμναστικό είναι η δική μας πρόταση.

Όσον αφορά το άθλημα που μας κάνει κάθε χρόνο υπερήφανους με τις διακρίσεις του, επιτρέψτε μας φέτος να κρούσουμε τον κώδωνα του κινδύνου. Είναι, φυσικά, ακόμη νωρίς αλλά τα ως σήμερα ακούσματα από το τμήμα του βόλεϊ μας κάνουν και ανησυχούμε. Ακούμε για οικονομικά προβλήματα και δυσκολία στην εξεύρεση χορηγιών ικανών να στηρίξουν το τμήμα και αναρωτιόμαστε πως γίνεται αυτή η ομάδα που πρωταγωνιστεί τόσα χρόνια σε Ελλάδα και Ευρώπη να αντιμετωπίζει τέτοιου είδους προβλήματα. Καλούμε την διοίκηση του τμήματος, στην προσεχή Γενική Συνέλευση του Γυμναστικού να παρουσιάσει το πλάνο της για την επόμενη χρονιά και όχι μόνο, πλάνο που ευελπιστούμε να είναι αντάξιο των προσδοκιών όλου του κόσμου του ΗΡΑΚΛΗ για το τμήμα. Σε κάθε άλλη περίπτωση επιφυλασσόμαστε για κινήσεις από πλευράς μας, μιας και θεωρούμε πως ο πρωταθλητής Ευρώπης χρήζει πολύ καλύτερης τύχης και διαχείρισης.

Στο πολύπαθο τμήμα του μπάσκετ αποτελεί πλέον έντονη απαίτηση όλων μας η άνοδος του στην Α1. Από ότι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, όλα τα χρέη και οι οικονομικές εκκρεμότητες έχουν λυθεί, μετά από τις προσπάθειες κάποιων ανθρώπων και ιδιαίτερα της επιτροπής σωτηρίας. Έτσι καλούμε πλέον την επιτροπή σωτηρίας να παραιτηθεί μιας και έφερε εις πέρας την προσπάθειά της να λειτουργήσει το τμήμα, και την ευχαριστούμε γι’ αυτό. Ήρθε, επιτέλους, η περίοδος να δείξει και ο Γ.Σ. ως μάνα όλων των τμημάτων την αγάπη και το ενδιαφέρον του σε αυτό το τμήμα. Επιτέλους πρέπει η διοίκηση του Γυμναστικού να κάνει τις προεκλογικές δεσμεύσεις της πράξη και να πάψει να βλέπει την επιτροπή σωτηρίας ως μόνιμη διοίκηση. Καλούμε όλους τους υπεύθυνους να κινηθούν άμεσα στην εξεύρεση διοίκησης και όχι απλά χορηγών, μιας και η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Είναι αδιανόητο να μην υπάρχει κεφαλή στο τμήμα να διοικήσει και να προσφέρει οικονομικά στην ομάδα. Είναι αδιανόητο η ομάδα να παραμείνει για ακόμη μία χρονιά στην Α2. Η υπομονή έχει και τα όριά της.

Οι καθημερινές εξελίξεις στην ΠΑΕ δεν είναι δυνατόν να μας αφήνουν, φυσικά αδιάφορους, και γι αυτό το λόγο συναντηθήκαμε πριν μερικές ημέρες με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Αντώνη Ρέμο. Στην συνάντηση παρευρέθησαν, επίσης, οι κκ Πεταλωτίδης, Χαΐτογλου, Πουρσανίδης και Κωφίδης. Σε εκείνη τη συνάντηση με αφορμή τις τότε δηλώσεις του Προέδρου «ή πέμπτοι ή κύπελλο ή αποχωρώ» μας εξηγήθηκε πως η παραπάνω δήλωση ήταν αλληγορική και απεδείκνυε τις προθέσεις της διοίκησης για μια πολύ καλύτερη χρονιά. Επίσης πήραμε τις διαβεβαιώσεις πως τα χρήματα που ξοδεύτηκαν σε χρέη τα προηγούμενα χρόνια πλέον θα μπουν στην ομάδα. Σε εκείνη τη συνάντηση, ο Πρόεδρος μας αποκάλυψε  πως μέσα στην χρονιά είχε προτάσεις από διάφορους επιχειρηματίες να πουλήσει τις μετοχές, κάτι το οποίο δεν έπραξε μιας και θεώρησε πως ο ΗΡΑΚΛΗΣ αξίζει καλύτερης τύχης. Με τις τότε διαβεβαιώσεις της ΠΑΕ αποφασίσαμε να εκφράσουμε την στήριξή και εμπιστοσύνη μας στην διοίκηση.

Τις τελευταίες ημέρες εμφανίστηκε από το πουθενά το θέμα Βασιληά. Οι καθημερινές ανακοινώσεις και δηλώσεις των δύο πλευρών πιστεύουμε πως δεν αρμόζουν στον ΗΡΑΚΛΗ και ότι το κλίμα που δημιουργείται μόνο κακό κάνει στην ομάδα. Παρόλα αυτά δεν μπορούμε να μείνουμε αμέτοχοι σε αυτό. Από την αρχή πιστεύαμε πως από την στιγμή που ο ΗΡΑΚΛΗΣ έχει διοίκηση (παρά τις πλέον ανούσιες και το λιγότερο αφελείς κινήσεις του χειμώνα στυλ Τριανταφυλλόπουλου αλλά και τις, κατά τη γνώμη μας χαζές φήμες περί Αρναούτογλου – άραγε πίστεψε ποτέ κανείς πως θα μπορούσαν αυτοί οι άνθρωποι να διοικήσουν τον ΗΡΑΚΛΗ;) εμείς την στηρίζουμε. Δεν μπορούμε να θεωρήσουμε ως σωτήρα τον κ. Βασιληά και κανέναν Βασιληά μιας και δεν ονειροβατούμε και έχουμε μάθει από τα λάθη του παρελθόντος. Η αγάπη μας για την ομάδα δεν μας επιτρέπει παρά να μην εμπιστευόμαστε κανέναν έξω από αυτήν. Και γι’ αυτό το λόγο πιστέψαμε τα λεγόμενα της διοίκησης. Όμως από την άλλη πλευρά οι σημερινές παραιτήσεις των τριών μελών της διοίκησης και η ανακοίνωσή τους πως δεν είναι δυνατόν να γίνονται διαπραγματεύσεις για την πώληση της ΠΑΕ και να μην το γνωρίζουν αντιστρέφει το κλίμα. Όσο κι αν θέλουμε να μην μιλάμε, και αυτό το κάνουμε για το καλό της ομάδας, καλούμε τον κ. Ρέμο για μια ακόμη φορά να διευκρινίσει αν διαπραγματεύεται την πώλησή της, μιας και τα λεγόμενά του τα αντικρούουν πλέον και άτομα του δικού του περιβάλλοντος (Μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ).

Αυτό αποδεικνύει όχι μόνο την έλλειψη συνοχής στην ΠΑΕ αλλά και την συνέχιση των περυσινών λαθών της διοίκησης να ασκεί διοίκηση μόνο με τρία άτομα. Λάθη που φάνηκαν στην πράξη όλη την χρονιά και μας τρομάζει η συνέχισή τους.

Εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε για ακόμη μια χρονιά, και ακόμη πιο δυναμικά να στηρίζουμε τον ΗΡΑΚΛΗ σε όλα του τα τμήματα, όπου κι αν βρίσκεται, όπου κι αν αγωνίζεται. Άλλωστε για αυτόν υπάρχουμε και γι αυτόν ζούμε, γι αυτόν αναπνέουμε.
ΗΡΑΚΛΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ».

Σχετικά Άρθρα

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

“Πλημμύρισε” με ευχές για επιστροφή στον Ηρακλή ο λογαριασμός του Βέλλιου…

Ποδόσφαιρο

Η λύση είναι μία: Διάλογος σε θεσμικό επίπεδο, τώρα!!!

Ποδόσφαιρο

Back to Top