Καραβασιλίδης: “Τα μαθαίναμε από τις εφημερίδες”

  Δηλώσεις στο “Αθλητικό Metropolis” έκανε (28/5) ο Γιώργος Καραβασιλίδης, ένας από τους τρεις που παραιτήθηκαν από το Δ.Σ. της ΠΑΕ την Τετάρτη, 27/5. Μεταξύ άλλων, είπε …

Ηρακλής

 

Δηλώσεις στο “Αθλητικό Metropolis” έκανε (28/5) ο Γιώργος Καραβασιλίδης, ένας από τους τρεις που παραιτήθηκαν από το Δ.Σ. της ΠΑΕ την Τετάρτη, 27/5. Μεταξύ άλλων, είπε ότι… “όταν σου ζητάνε να μπεις σε ένα συμβούλιο με σκοπό να βοηθήσεις, μπαίνεις και μετά είσαι έξω από το συμβούλιο. Και αναρωτιέσαι γιατί σου ζήτησαν να μπεις. Δεν μπορούσαμε να συμπλεύσουμε. Δεν μου ζητήθηκε τίποτα. Μετά από μία εβδομάδα μαθαίνω για τον κ. Βασιληά. Δεν θα έπρεπε το συμβούλιο να είναι ενημερωμένο; Ήμασταν αντίθετοι με την πώληση Κωνσταντίνου, με την μεγαλύτερη παραμονή του κ. Κατσαβάκη. Από τις εφημερίδες μαθαίναμε τα νέα της ομάδας. Δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα με τον Μαρκές και μέχρι να το μάθω από τις εφημερίδες λύθηκε κιόλας. Απ’ όσο γνωρίζω ο κ. Ρέμος έχει βάλει χρήματα, όπως και ο κ. Πολύκαρπος. Δεν αμφισβητώ την αγάπη τους για τον Ηρακλή, ο Ρέμος παραδέχθηκε ότι πρώτη φορά διοικεί ένα σωματείο. Είναι δύσκολο και λόγω του γεγονότος ότι έχει τις δουλειές του στην Αθήνα. Αλλά έτσι δεν λειτουργεί ένα διοικητικό συμβούλιο. Δεν ρωτήθηκα για την πρόσληψη Προτάσοφ. Κατά την γνώμη μου θα ήθελα κάτι διαφορετικό, θα προτιμούσα ένα μεγαλύτερο όνομα.
Μου ζητήθηκε να βοηθήσω, το έκανα για τον Ηρακλή. Μετά μου ζητήθηκε να μπω στο συμβούλιο. Σημαίνει ότι ήθελε την βοήθεια μου και σε ένα άλλο θέμα, όχι μόνο στο οικονομικό. Ο κ. Φουρναράκης συζήτησε με τον κ. Ρέμο να βάλει κάποια χρήματα και να πάρει κάποιες μετοχές. Πιστεύω ότι ο κ. Ρέμος έχει τις μετοχές”.

Σχετικά Άρθρα

Πισωγύρισμα: Απόφαση για παύση προπονήσεων στις “κόκκινες” περιοχές…

Ποδόσφαιρο

Back to Top