Εν αναμονή της Συνέλευσης

Το σχεδιασμό της επόμενης ημέρας σκέφτονται στο ΤΑΚ Ηρακλής και το πλάνο πάνω στο οποίο θα βασιστούν, ώστε η ομάδα να πετύχει το στόχο της …

Ηρακλής

Το σχεδιασμό της επόμενης ημέρας σκέφτονται στο ΤΑΚ Ηρακλής και το πλάνο πάνω στο οποίο θα βασιστούν, ώστε η ομάδα να πετύχει το στόχο της και να επιστρέψει στην κατηγορία όπου και ανήκει, στην Α1.

Στη συνέλευση του Ερασιτέχνη, που είναι προγραμματισμένη για αύριο, αλλά αν δεν υπάρχει απαρτία θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (1/6) αναμένεται να τεθεί επί τάπητος το θέμα του μπάσκετ. Οι ιθύνοντες του ΤΑΚ ελπίζουν πως θα δοθεί η λύση που τόσο επιζητούν και να αρχίσει ο προγραμματισμός. Οι διοικούντες συναντήθηκαν χθες στο Ιβανώφειο και γι’άλλη μια φορά συζήτησαν τα ζητήματα που υπάρχουν, ώστε αύριο να παρουσιάσουν το πλάνο. Αυτή την ώρα υπάρχει συνάντηση του ΔΣ του ΤΑΚ με την Αυτόνομη Θύρα 10 για τα φλέγοντα θέματα του τμήματος.

Οσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης περιμένει και αυτός από τη μεριά του, να ακούσει τα νέα για την επόμενη μέρα. Στις συζητήσεις που είχε τις προηγούμενες ημέρες αφορούσαν τις προπονήσεις που θα αρχίσουν από την προσεχή Δευτέρα, καθώς θέλει να γνωρίζει σε ποιους παίκτες θα μπορεί να υπολογίζει. Συμβόλαιο μέχρι τα τέλη Ιουνίου έχουν οι Καλλές και Τότσιος, ενώ Σάββας Καμπερίδης και Θωμάς Τσαλκιτζής δεσμεύονται και για την επόμενη σεζόν με τον Ηρακλή.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top