“Σύμμαχος” ο Γκαρσία στις επαφές με Σάντα Φε

Ο επίσημος Ηρακλής και η τεχνική ηγεσία του επιθυμούν – σαφώς – την απόκτηση των δικαιωμάτων του Σεμπαστιάν Γκαρσία, προκειμένου οι Αργεντινός άσσος να παραμείνει …

Ηρακλής

Ο επίσημος Ηρακλής και η τεχνική ηγεσία του επιθυμούν – σαφώς – την απόκτηση των δικαιωμάτων του Σεμπαστιάν Γκαρσία, προκειμένου οι Αργεντινός άσσος να παραμείνει στην ομάδα και να συνεχίσει να προσφέρει τις σημαντικές αγωνιστικές υπηρεσίες του στην μεσαία γραμμή των «κυανολεύκων». Το σπουδαίο στην όλη υπόθεση είναι ότι και ο ίδιο ο «Πίτου» έχει ανάλογη επιθυμία παραμονής και μάλιστα – αυτές τις μέρες – το επιδεικνύει και με πράξεις ουσιαστικές.

Συγκεκριμένα, ο Γκαρσία δεν αναχώρησε για την πατρίδα του, μολονότι ο χρόνος παρουσίας του εκεί είναι περιορισμένος, λόγω των υποχρεώσεών του και του μακρινού της απόστασης, καθώς αγωνιά από την πλευρά του για την κατάληξη του θέματός του. Βρίσκεται σε καθημερινές επαφές με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ, ενώ παράλληλα (το πολύ σημαντικό) έχει επικοινωνία με τους επιτελείς της Ουνιόν Σάντα Φε (πρώην ομάδα του και στην οποία ανήκουν τα δικαιώματά του), επιχειρώντας να ασκήσει και προσωπική πίεση ολοκλήρωσης, με θετικό τρόπο, της όλης διαπραγμάτευσης.

«Δική μου απόφαση είναι να συνεχίσω εδώ, που είμαι. Είμαι από κάθε άποψη ικανοποιημένος στην Ελλάδα και στον Ηρακλή και θέλω να συμφωνήσετε για να τελειώσει το ζήτημα. Δεν με ενδιαφέρει η επιστροφή στην Αργεντινή», είναι αυτά, που αναφέρει στους διοικούντες της Σάντα Φε ο Γκαρσία, την ώρα, που τα «παζάρια» μεταξύ της Ελληνικής ομάδας και των Αργεντινών συνεχίζονται, προκειμένου να καταλήξουν στο τελικό ποσό της ρήτρας, το οποίο θα καταβάλει η διοίκηση του Ηρακλή, προκειμένου να εξαγοράσει τα δικαιώματα του 25χρονου μέσου. 

Σχετικά Άρθρα

Ζαντόπουλος: Ποιο είναι το επίφοβο στη χρήση Μίκρας και Καυτανζογλείου

Ποδόσφαιρο

Back to Top