Πεταλωτίδης: “Διαφορετικές απόψεις”

Λίγο μετά από τις παραιτήσεις (27/5) του Γιώργου Πεταλωτίδη, Γιώργου Καραβασιλίδη και Γιώργου Φουρναράκη από το Δ.Σ. της ΠΑΕ Ηρακλής, ο Γιώργος Πεταλωτίδης μίλησε στο …

Ηρακλής

Λίγο μετά από τις παραιτήσεις (27/5) του Γιώργου Πεταλωτίδη, Γιώργου Καραβασιλίδη και Γιώργου Φουρναράκη από το Δ.Σ. της ΠΑΕ Ηρακλής, ο Γιώργος Πεταλωτίδης μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis».

«Διαπιστώσαμε διαφορετική προσέγγιση στον τρόπο διοίκησης. Υπήρξαν διαφορετικές απόψεις οριοθέτησης στόχων. Δεν πιστεύουμε, ότι δεν έχει στόχους η ομάδα ή ότι δεν θέλει, αλλά ίσως το βλέπουμε πιο ρομαντικά, πιο οπαδικά. Καλώς είπε ο πρόεδρος για πεντάδα ή Κύπελλο. Πώς τον θέλουμε όμως τον Ηρακλή μακροπρόθεσμα; Θα τον κρατήσουμε, θα τον δώσουμε; Τι βελτιώσεις μπορούν να γίνουν; Επίσης, οι διαφορές έχουν να κάνουν με τη γενικότερη πολιτική της ΠΑΕ. Δεν είναι δυνατόν να πληρώνει, για παράδειγμα το αναφέρω, το 15% των ακαθάριστων εσόδων η ομάδα στο Καυτανζόγλειο. Να δίνουμε δηλαδή νοίκι σ’ ένα κρατικό γήπεδο, την στιγμή που η Πολιτεία πήρε γήπεδο από τον Ηρακλή και ο Ηρακλής εξακολουθεί να μένει άστεγος; Δεν συμφωνούμε με την πολιτική χαμηλών τόνων. Εμείς μπήκαμε για να βοηθήσουμε, να βελτιώσουμε όσο μπορούμε την κατάσταση. Δεν βρήκαμε ωστόσο κοινή πορεία», τόνισε μεταξύ των άλλων ο Γιώργος Πεταλωτίδης απαντώντας στο ερώτημα γιατί πήρε την απόφαση να αποχωρήσει. Όσο για την επικοινωνία, που είχε με τον Ρέμο, ο  Πεταλωτίδης, είπε: «Μας εκδήλωσε την αγάπη του για την ομάδα».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top