Κολύμβηση Ηρακλής:Καμπ προετοιμασίας για τους μικρούς

 Η ώρα του θερινού πρωταθλήματος κολύμβησης  προαγωνιστικών κατηγοριών πλησιάζει και οι κολυμβητές και οι κολυμβήτριες του Ηρακλή  προπονούνται σκληρά για να δείξουν για ακόμη μια …

Άλλα αθλήματα

 
Η ώρα του θερινού πρωταθλήματος κολύμβησης  προαγωνιστικών κατηγοριών πλησιάζει και οι κολυμβητές και οι κολυμβήτριες του Ηρακλή  προπονούνται σκληρά για να δείξουν για ακόμη μια φορά ότι η άνοδος του κολυμβητικού τμήματος του Ηρακλή τα τελευταία χρόνια  μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Οι κολυμβητές και οι κολυμβήτριες του Στέφανου Ζαφειριάδη και της Ειρήνης Σηφάκης θα αναχωρήσουν το Σάββατο στο Λάκκωμα Χαλκιδικής για μια μίνι προετοιμασία που κύριο σκοπό έχει την σύσφιξη των σχέσεων των κολυμβητών και των κολυμβητριών μέσω της προπόνησης και του παιχνιδιού.

Το κολυμβητικό τμήμα του Ηρακλή είναι ένα από τα πιο δεμένα τμήμα στο χώρο της κολύμβησης. Είναι πραγματικά αξιοζήλευτη η σχέση των κολυμβητών και των γονιών του τμήματος. Άξιζει να σημειωθεί ότι στην προετοιμασία τα λάβουν μέρος περίπου 60 κολυμβητές και κολυμβήτριες ηλικίας 10,11 και 12 ετών.

Back to Top