ΒΙΚΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ: Χορεύοντας στον καύσωνα

Και της είπαμε της Βίκυς. «Αν θέλεις να περιμένεις λίγο να περάσει το καλοκαίρι…». Αυτή όμως επέμενε. «Όχι, εγώ τώρα θέλω». Τώρα, τώρα. Υποδεχόμαστε το …

Blue Girl

Και της είπαμε της Βίκυς. «Αν θέλεις να περιμένεις λίγο να περάσει το καλοκαίρι…». Αυτή όμως επέμενε. «Όχι, εγώ τώρα θέλω». Τώρα, τώρα. Υποδεχόμαστε το καλοκαίρι και η θερμοκρασία ανεβαίνει νωρίς-νωρίς με την Βίκυ Ευσταθίου, την αρχηγό των τσιρλίντερ που για ένα διάστημα στη σεζόν ήταν στο βόλεϊ του Ηρακλή.

Η Βίκυ είναι γεννημένη στην Ατλάντα των Η.Π.Α. Στην Ελλάδα πάντως ήρθε σε μικρή ηλικία και πολύ γρήγορα άρχισε να ασχολείται με τον αθλητισμό. Αυτό που την κέρδισε είναι ο χορός και εσχάτως οι καταδύσεις.

Της αρέσει να χορεύει. «Μπορεί να είμαι χάλια ψυχολογικά και να φτιαχτώ χορεύοντας». Εδώ και χρόνια διαγωνίζεται στον αγωνιστικό χορό μαζί με τον παρτενέρ της και έχει αρκετές διακρίσεις. Είναι και η ίδια δασκάλα χορού και αερόμπικ. Τάνγκο, βαλς, φοξτρότ, κουίκ-στεπ και βιενέζικο βαλς. Όλα αυτά μαζί αποτελούν αντικείμενο διαγωνισμού στον οποίον πολλάκις έχει συμμετέχει. 

Σου μιλάει για τον χορό και καταλαβαίνεις ότι ταξιδεύει. «Εχω ερωτευθεί κάποιον μόνο από τον χορό. Από τον τρόπο που με πήρε και χορέψαμε. Στον χορό κάνει κουμάντο ο άντρας. Ο άντρας πρέπει να είναι αυτός που θα είναι ο δυναμικός στο χορευτικό ζευγάρι. Γενικώς, ο δυναμικός άνδρας έχει ενδιαφέρον».

Αυτό σημαίνει ότι της αρέσει να κάνει ο άντρας το πρώτο βήμα. «Ναι. Μπορεί εγώ να κάνω κάτι για να του δώσω θάρρος από εκεί και μετά όμως περιμένω να κάνει αυτός το βήμα. Εγώ δεν το κάνω».

Από όλα αυτά ίσως να συμπεράνει κάποιος ότι ο ιδανικός άνδρας για την ίδια θα πρέπει να είναι σίγουρα αθλητικός, να βουτάει από ψηλά στη θάλασσα και αφού αναδυθεί από την κατάδυση να βγει στη στεριά και να την πλησιάσει με βήματα βιενέζικου βαλς.

Αντε, ας μην είναι βαλσάκι, ας είναι ένα σουίνγκ ή ένα… ροκάκι. Ο,τι μπορεί ο καθένας.

Η Βίκυ όμως δεν μπαίνει σε στερεότυπα. «Δεν θα πρέπει να είναι απαραίτητα όμορφος. Θα ήθελα να ξέρει ανά πάσα στιγμή να ξέρει πώς να συμπεριφερθεί.

Να ξέρει πότε να είναι σοβαρός, πότε να κάνει χιούμορ, πότε να είναι ρομαντικός». Και θέλει λίγο πρωτοτυπία. «Στο φλερτ πολλές φορές επαναλαμβάνονται πράγματα». Απεχθάνεται τους ζηλιάρηδες.

Τη ρωτάμε αν έχει απορρίψει κάποιον. «Ε, βέβαια. Τι; Οποιος μας πλησιάζει τον δεχόμαστε;».

Για την ίδια λέει ότι δεν την έχουν απορρίψει («δεν ξέρω τώρα πώς θα ακουστεί αυτό, μην φανεί ότι είμαι κάποια», λέει) της έχει τύχει όμως, να… «μου αρέσει κάποιος, να του αρέσω και εγώ, να μην κάνει κανείς τίποτα και να περάσει έτσι ο χρόνος.

Και μετά από καιρό, να μάθουμε ότι συνέβαινε αυτό». 

Εχει δύο γάτες, τη Νάστι και τον Γκι, το παιδί της, αρσενικό. Πιο πολύ της αρέσει η ξένη μουσική.  Σε αγωνιστική σεζόν μπορεί να κάνει και δύο-τρεις ώρες προπόνηση την ημέρα.

Της αρέσουν τα θρίλερ, θα ήθελε μια μέρα να πάει στην Καραϊβική για διακοπές, στον ελεύθερό της χρόνο πάει σινεμά και χορεύει για διασκέδαση σάλσα, οριεντάλ ή και χιπ-χοπ και δεν θα έλεγε όχι, μα καθόλου όχι, για έναν χορό με τον Σάκη Ρουβά. Αυτά. Καλό καλοκαίρι

  
Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο “Nikopolis Thessaloniki” για τη φιλοξενία…

Σχετικά Άρθρα

Νέο «χτύπημα» από την Ριάνα – Βγήκε χωρίς σουτιέν και είχαμε «αποκαλύψεις»

Διάφορα

Back to Top